Vælg den bedste hårkur til tørt hår

Vælg den bedste hårkur til tørt hår

tørt hår dame

Tørt og ødelagt hår kan let blive sundt og glansfuldt igen

En af de bedste ting ved sommeren, er at dens afslappede vibe giver dig mulighed for at “wash n go”, hvilket giver dit hår en tiltrængt pause fra misbrug af føntørre, glattejern og varme stylings produkter. Men når vinteren vender tilbage finder de fleste kvinder deres hårtørrer og glattejern frem igen.

Nedenunder har jeg samlet en masse informationer som nogle forskellige hårkure til tørt hår.

Dette betyder at du skal passe ekstra godt på dit hår når du bruger nogle af de overstående produkter. Husk det er altid bedre at holde sit hår ved lige, men svære at reparere det.

10 sekunders test af sundt hår

Pluk et hår fra dit hovedet og læg det i en kop vand. Jo hurtigere og dybere det synker, jo mindre fugt, proteiner og vitaminer har dit hår. Hvis dit hår flyder ovenpå vandet, er det et tegn på et sundt og stærkt hår.

Tørt hår – Hvordan og hvorfor

Tørt hår kan forekomme efter gentagende brug af føntørre eller glatte og krøllejern. Hvis du ikke har brugt varmebeskyttende produkter til dit hår inden brug af varme stylings produkter, kan dit hår let og hurtigt komme til at se tørt og kedeligt ud. Derfor er det vigtigt du altid påføre varmebeskyttende produkter, inden du styler dit hår.

Farvning og andre kemikalier kan også få håret til at se tørt ud og sørger for dit hår mister sin naturlige glans.

Hvorfor bruge en hårkur?

tørt hår grafik

Grafisk illustration af tørt hår

En hårkur er grundstenen i et sundt og glansfuldt hår. Det trænger ind i håret og genopbygger samt forstærker hårets naturlige glans og styrke. Der findes mange forskellige mærker og typer af hårkure, dog er det vigtigt du finder en hårkur til tørt hår og ikke bare bruger en tilfældig en.

Dyr eller billig?

Det er faktisk ikke så vigtigt om en hårkur koster meget eller lidt, det vigtigste er den er sund for håret og hjælper med med at heale. Ofte er de lidt dyre hårkure en smule bedre og indeholder nogle vitiminer af højere kvalitet.

Kan jeg lave en hjemmelavet hårkur?

Ja det kan du, dog har jeg ikke set en hjemmelavet hårkur virke lige så godt og effektivt som en man kan købe. Men du kan læse mere om at lave en hjemmelavet hårkur her

Hvilken hårkur skal jeg købe?

Jeg har fundet 3 super gode hårkure til tørt hår, fælles for dem alle er de giver fugt til håret og gør det mere glansfuldt. Du kan læse mere om hvert enkelt produkt på forhandlerens hjemmeside, du kan se mere ved at klikke på “Gå til forhandler”.

Sebastian Hydre Treatment 150ml

sebastian hydre treatment 150ml

Med Hydre Treatment fra Sebastian får du en koncentreret fugt hårkur til tørt hår. Hårkuren virker både til tørt, krøllet og varmebehandlet hår.

gå til forhandler

Den består af fugtmolekyler der let trænger helt ind i håret og bliver ved med at være der, det sikre at du får dit hårs glans og styrke tilbage. Samtidig efterlader kuren pleje og fugt som holder helt op til 7 hårvaske

Statisk elektricitet og krus forsvinder og falder til ro, så du igen har et lækker blødt hår.

Wella SP Hydrate Mask 200 ml.

wella sp hydrate mask 200ml

Denne fantasketiske hårmaske fra Wella er udviklet til at give ekstrem fugt og pleje til dit tøre hår. I hårkuren er der ”Active Moisture Complex” Der aktiv arbejder helt inde i hver enkelt hår.

gå til forhandler

Det består bl.a. af fugtighedsregulerende glycerine og D-Panthenol der hjælper med at beskytte hår mod udtøring.

Hårkuren er specielt udviklet til personer med tørt hår og/eller hovedetbund, uanset om du har kraftigt eller fint hår.

Macadamia Deep Repair Masque 250ml

macadamia deep repair mask 250ml

Macadamia har lavet et utrolig lækkert produkt, der giver liv og genopbygger tørt og ødelagt hår. Deep Repair Masque indeholder en række unikke kombinationer og naturlige ekstrakter og olier, det giver ekstra fugt og pleje til håret.

gå til forhandler

Hårkuren indeholder f.eks. Argan, Tea tree og Macadamiaolie samt Alge og Aloe Vera ekstrakt. Producenten anbefaler man bruger hårmasken 1-2 gange om ugen.

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

2 Comments

  1. Mit hår er fedtet i hovedbunden men meget tørt og spaltet i spidserne hvilken hårkur er så bedst .?

    • Hej Lone.

      Udfra det du fortæller skulle alle de 3 nævnte være en rigtig god mulighed.
      Dog ville jeg anbefale du startede med at prøve “Macadamia Deep Repair Masque” den burde få løst dine problemer.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top