Føntørrer test – Find den perfekte føntørrer

For mange folk, piger især, er føntørreren en uundværlig del af dagligdagen.
At tørre håret er en del af den daglige rutine sammen med badet og tandbørstningen. Særligt i den kolde sæson er der mange, der tørrer håret, så det ikke bliver alt for koldt at komme udenfor døren med vådt hår. Det kan derfor også være en god idé at bruge føntørreren på børnenes hår, så de ikke udsættes for unødig kulde.

Når føntørrerren derfor spiller så stor en rolle i vores hverdag, kan det være tiden og pengene værd at sætte sig ind i hvilken model, der passer bedst til de personlige behov. Heldigvis er der hjælp at hente til dig i den situation, for med denne føntørre test kan du skabe overblik over 3 forskellige modeller, som er forskellige i både form og funktion.

 

ghd Amethyst Føntørrer

ghd Amethyst FøntørrerMed en føntørrer fra ghd er du som regel godt på vej til et rigtig lækkert resultat og denne model er bestemt ingen undtagelse. Der er mange grunde til at den første model i denne føntørrer test kan blive en suveræn vinder.

gå til forhandler

Teknikken er i top
For det første er der en teknik i føntørreren, som kan give andre modeller baghjul. Motoren er utrolig kraftig, hvilket blandt andet betyder at dit hår tørrer ekstremt hurtigt. På den måde sparer du afgørende minutter hver morgen, når du er ved at komme for sent til den første opgave.

Et andet avanceret element i den tekniske del af Amethyst føntørreren er anvendelsen af en særlig ion-teknologi, som mindsker risikoen for at tørre dit hår helt ud. Teknologien gør, at den naturlige fugt i dit hår fastholdes og dermed skaber både glans og blødhed i dit hår. Dermed minimerer du også risikoen for kruset hår, som ofte er en følge af for megen føntørring.

Føntørring efter dine individuelle behov
Vil du passe endnu bedre på dit hår med føntørring, kan du i ghd Amethyst føntørrer vælge at bruge en kold føntørring, så dit hår ikke udsættes for samme varmemængde, som kan skabe tørt hår og hovedbund. Muligheden for at vælge et kompromis er også til stede, da du på føntørreren selv kan bestemme både temperatur og styrke. Denne mulighed er helt ideelt for dig, der gerne vil have den perfekte føntørring for både dig selv og dit hår.

Med til føntørreren følger også 2 forskellige dyser, som for eksempel kan bruges til at fremhæve naturlige eller kunstige krøller eller give et helt særligt intenst blæst.

Små smukke detaljer, der skinner igennem
Som et andet argument, for at ghd Amethyst Føntørrer er en klar vinder i denne føntørrer test, er selv designet. Hvis du går bare en lille smule op i at omgive dig med lækre ting af høj kvalitet, får du også svært ved at sige nej til dette produkt. For udover at teknikken er helt på plads, er føntørreren forsynet med metalliske detaljer i ametyst, safir eller smaragd. Dette giver din føntørrer et unikt udseende og fortæller omverden, at du sætter pris på smukke ting. Derfor bliver din ghd Amethyst føntørrer også sjov at have med til sport, på pigetur eller på den næste ferie.

Behagelig i brug
Som et sidste element, der også skal fremhæves i forbindelse med brugen af denne føntørrer, er den ergonomiske udformning af modellen. Føntørreren er udformet, så den ligger utrolig behageligt i sin hånd, når du skal arbejde med den og dit hår. Den kan også bruges af både højre- og venstre-håndede og den 3 meter lange ledning gør den fleksibel at håndtere i forhold til placering af strømstik i rummet.

Alt i alt giver den første model i denne føntørrer test altså et ualmindeligt godt resultat samt en unik oplevelse, der både er behagelig og dejlig at se på. Med en ghd Amethyst føntørrer har du altså muligheden for at vise noget smukt frem for veninderne – din føntørre og ikke mindst dit hår, som er både tørt og fyldt med fugt og glans.

 

Babyliss Pro Light 2100 Watt Føntørrer

Babyliss Pro Light 2100 Watt FøntørrerDen anden model i denne føntørrer test er fra Babyliss, som også er leverandør i produkter af høj kvalitet. Det samme gør sig gældende for Babyliss Pro Light 2100 Watt Føntørrer, som har flere forskellige kvaliteter at byde på.

gå til forhandler

Væk med statisk elektricitet
Ligesom føntørreren fra ghd formår denne model at tørre håret hurtigt ved hjælp af en stærk motor. Derudover fjerner den statisk elektricitet, så håret bliver meget nemmere at arbejde med efter tørring. Dette er en stor fordel hvis du skal style håret eller have det løst. Det kan nemlig være både generende og meget upraktisk med statisk elektricitet i løsthængende hår. På samme vis minimerer den risikoen for at få kruset hår af føntørringen.

Kombiner hastighed og varme efter behov
Med føntørreren fra Babyliss er der ligeledes mulighed for at tilpasse føntørringen til helt individuelle behov. Via 2 muligheder for at indstille hastighed og 3 forskellige varmeindstillinger kan du finde præcis den kombination, som passer bedst til dig og dit hår. I den forbindelse kan du også gøre brug af de to dyser, som følger med. Du kan skabe ekstra volumen i krøllet hår eller give et intenst blæst, så du selv kan præcisere din tørring, som du ønsker.

En letvægter i tasken
Et andet element, som bestemt er værd at fremhæve i forhold til at vælge føntørreren fra Babyliss, er at den ikke vejer særlig meget. Den er derfor let at arbejde med og særligt hvis du skal have den med på farten, i sportstasken eller på weekendtur, er det et plus, at den ikke vejer alt for meget.

Med Babyliss Pro Light 2100 Watt Føntørrer får du altså et rigtig godt produkt, hvor du kan føle sig sikker på et godt resultat, der tager hensyn til individuelle behov. Og som noget særligt er den let at have med, så hvis du rejser meget eller dyrker sport, er dette muligvis ekstra relevant for dit valg af føntørrer.

 

HH SIMONSEN Envy Blow Dryer

HH SIMONSEN Envy Blow DryerOgså i den sidste model i vores fladjern test er der kvalitet at komme efter. Og her er indpakningen også med til at gøre oplevelsen fuldendt, for fladjernet kommer i en taske af guld.

gå til forhandler

HH Simonsen Envy Blow Dryer er den sidste model i denne føntørrer test, hvor der er præsenteret forskellige mærker og funktioner, så du selv kan vælge, hvad der passer bedst til dine behov og daglige situation.

Hold på fugt og glans
Føntørreren fra HH SIMONSEN kan som de to andre modeller skabe et godt resultat hurtigt og lover desuden, at dit hår ikke bliver kruset. I stedet kan denne føntørrer – ligesom ghd Amethyst føntørrer – sikre at fugten bliver i håret, så det derved forbliver glansfyldt. At bibeholde fugt og glans i håret er utrolig vigtigt, særligt hvis du dagligt bruger din føntørring, da brugen af varme i håret normalt vil udtørre både hår og hovedbund.

Find din egen favoritindstilling
Vælger du HH SIMONSEN Envy Blow Dryer har du også her mulighed for at tilpasse din føntørring efter dine egne behov. Her er nemlig 2 hastigheder og 3 varmejusteringer – ligesom det var tilfældet på føntørreren fra Babyliss. Her er der også en knap, så du med det samme kan vælge kold luft og dermed passe lidt bedre på dit hår, da det ikke udsættes for den intense varme. Der følger en enkelt dyse med til denne føntørrer.

 

Sammenligning
3 forskellige modeller nu er blevet gennemgået i denne føntørrer test og du er forhåbentlig blevet lidt klogere på, hvad der findes på markedet for føntørrer. Og dette var altså bare tre modeller og vi har valgt 3, som alle er gode. Der er nogle modeller, der er billiger,e men hvor kvaliteten er tilsvarende lav. Det er derfor op til dig at afgøre, hvad du har brug for og hvilken model, der derfor passer bedst til dig.

Vinder af føntørrer test
Skal vi kåre en vinder på baggrund af denne føntørrer test, må det blive den første model, ghd Amethyst Føntørrer. Det skyldes, at den både rummer den kraftige teknologi og samtidig også er med helt fremme, når det gælder designet. Det er svært at stå for de små funklende detaljer og når den så samtidig er rar at bruge, er der ikke noget at sætte en finger på. Både Babyliss og HH SIMONSEN leverer kvalitetsprodukter og deres føntørrer er også et rigtig godt bud på markedet. Med kombinationen af en kraftig motor og samtidig en let føntørrer, der giver alle de muligheder, der skal være, kåres Babyliss Pro Light 2100 Watt Føntørrer til bedst til prisen.

Husk et varmebeskyttende hårprodukt
Uanset hvad du vælger, håber vi at du har haft gavn af denne føntørre test og at du fremover vil få rigtig meget glæde af din nye føntørrer. Og som et sidste lille tip på vejen ud, kan vi stærkt anbefale at du bruge et varmeresistent produkt i håret, inden du føntørrer. Derved undgår du de sværeste skader ved at udsætte dit hår for stærk varme flere gange om ugen.

 

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top