Hårtørrer test – Find din favorit i hårtørrer test

Hvis du har langt hår, ved du, hvor besværligt det kan være, hver gang der skal vaskes hår.
Måske ikke så meget selve hårvasken. Mere det efterfølgende arbejde med at tørre håret. Det kan nemlig tage meget lang tid, hvis håret skal tørre naturligt, men det giver heller ikke det samme flotte resultat, som når du tørrer dit hår med en hårtørrer. Så har du nemlig mulighed for samtidig at style det i den retning, du ønsker.

Det samme gælder naturligvis, hvis du er korthåret og i så fald er du bare heldig, at det ikke behøver at tage helt så lang tid. Men effekten er den samme: et smukt hår, som sidder som det skal.

Markedet er fyldt med forskellige hårtørrer i alle prisklasser og med forskellige funktioner. For at give dig et hurtigt indblik i 3 forskellige modeller, som alle hører til i den gode ende, har vi her lavet en hårtørrer test, som fremhæver fordele og særlige egenskaber ved de 3 modeller.

 

ghd Amethyst hårtørrer

ghd Amethyst FøntørrerHvis du er typen, som ofte vælger det bedste, er den første model i denne hårtørrer test interessant for dig. Eller hvis du har en særlig passion for hårpleje eller små detaljer, der skinner. Her er der nemlig kælet for mange detaljer og hvad angår udseendet, skiller ghd Amethyst Føntørrer sig ud fra mange andre. Dette er nemlig en hårtørrer med metalliske detaljer, der skinner og funkler og får dit pigeliv til at blive en ren fest i hverdagen.

gå til forhandler

Masser af hestekræfter i maskinen
Heldigvis er det ikke bare en pæn indpakning, der er tale om. Maskineriet er i orden og faktisk er det en ekstra kraftig motor, som kan tørre dit hår meget hurtigt. Og hvem gider at stå og blæse i ret mange minutter, når man sikkert har travlt med en hel masse andre ting om morgenen eller inden festen?

Hårtørreren fra ghd anvender desuden en speciel ion-teknologi, som gør at fugten forbliver i dit hår, så det er sikret glans og ikke tørrer ud, som det ofte sker ved regelmæssig brug af hårtørreren.

Masser af indstillingsmuligheder
Hvor meget varme og styrke, der skal tørres med, er helt op til dig, når du bruger denne hårtørrer. Her er der nemlig mulighed for at indstille den eksakte temperatur og styrke, lige som du ønsker den. Derudover kan du anvende de to dyser, der følger med, og som giver mulighed for enten at tilføre mere volumen i håret eller skabe et intensivt blæs, hvis du styler dit hår på en særlig måde.

Ghd Amethyst Føntørrer giver således mange muligheder for finde den måde at tørre hår på, som passer bedst til både dig og dit hår.

Ligger godt i hånden
Når vi laver hårtørrer test er det også vigtigt at nævne, hvordan modellen er i brugssituationen. Og her udmærker ghd Amethyst Føntørrer sig ved at være ergonomisk designet, så den ligger godt i hånden, både hvis du bruger venstre eller højre hånd. Den ekstra lange ledning på 3 meter gør den ligeledes let at bruge, da du ikke behøver at stå klods op af den nærmeste stikkontakt.

 

Babyliss Pro Light 2100 Watt hårtørrer

Babyliss Pro Light 2100 Watt FøntørrerEr du til et lidt mindre glinsede produkt men dog med samme kvalitet og motorkraft, kan du overveje at se nærmere på hårtørreren fra Babyliss Pro Light 2100 Watt Føntørrer, som er den anden model i denne hårtørrer test. Her får du også et top professionelt produkt, der sikrer dig et godt resultat.

gå til forhandler

Undgå krus og hår, der flyver
Dit hår bliver hurtigt tørt og samtidig fjerner denne hårtørrer også statisk elektricitet. Derved undgår du, at dit hår bliver ”flyvsk”, hvilket både kan være generende, hvis det skal styles eller hænge løst. Du undgår også, at dit hår bliver kruset, som er de små tynde hår, der rejser sig og skaber en grov struktur i håret.

Individuelle muligheder
Med Babyliss Pro Light 2100 Watt Føntørrer kan du selv vælge, hvilken kombination af valgmuligheder for styrke og temperatur, du ønsker. Der er 2 forskellige hastigheder og 3 valgmuligheder, hvad angår varme. Ved at bruge de 2 medfølgende dyser får du således mange muligheder i forhold til stylings og ikke mindst i forhold til at få det bedste frem i den type hår, du har.

Modellen har også en knap, som giver kold luft med det samme. Funktionen er nyttig, hvis du ønsker at slutte af med kold pust eller bare passe lidt på, at dit hår ikke udsættes for al for meget varme, hvilket kan virke udtørrende på både hår og hovedbund.

Nem at holde eller have med
Hvis du er typen, som ofte har din hårtørrer med dig, for eksempel i sportstasken eller i weekendtasken, kan det være et stort plus at denne model ikke vejer særlig meget. Dette gælder også i brugssituationen, hvor det er dejligt at løfte på en let model, så du ikke bliver træt i armen eller anstrenger dig for meget, når du samtidig arbejder med dit hår.

 

HH SIMONSEN Envy Blow Dryer

HH SIMONSEN Envy Blow DryerDen tredje model i vores hårtørrer test er af mærket HH SIMONSEN Envy Blow Dryer. Med ethvert produkt fra HH SIMONSEN er du sikker på en god kvalitet og det samme gælder også her. Ifølge firmaet selv er der tale om en nyudviklet og innovativ føntørrer, hvilket muligvis kan tilskrives de fugtmolekyler, som ved brug giver håret mere glans og får det til at se skinnende ud.

gå til forhandler

Styr på selv de små hår
Hvis du vælger hårtørreren fra HH SIMONSEN kan du desuden være sikker på, at dit hår ikke kruser. Et kedeligt resultat af hårtørring er nemlig tendensen til, at de små hår rejser sig og skaber grov struktur i håret. Det er lidt det samme, som når man har været ude i meget fugtigt vejr eller regn. Men dette kan man altså undgå med brugen af HH SIMONSEN Envy Blow Dryer.

Som du bedst kan lide det
På de to andre modeller i denne hårtørrer test har det været muligt at indstille både varme og styrke og det samme er tilfældet for denne tredje model. Ligesom hårtørreren fra Babyliss kan man her vælge mellem 2 indstillinger i forhold til hastighed og 3 muligheder for justering af varme. Sammen med den ene dyse, som følger med, giver det dig mange muligheder for at finde den måde, du bedst kan lide at tørre dit hår på.

 

Vinder i hårtørrer test
3 forskellige modeller er nu præsenteret i denne hårtørrer test og selvom der er forskelle, kan du være sikker på et godt produkt, uanset hvilken model du vælger. Er de små detaljer vigtige eller er du bare vild med bling-bling, må det være ghd Amethyst føntørrer, som skal være dit førstevalg. Her vinder den i hvert tilfælde titlen som bedst i test, fordi den både er kraftfuld og fuld og lækre og brugbare detaljer. Er du mere optaget af praktikken, fordi du lever dit liv på farten eller i en taske, er det en let model, du skal gå efter. Her vil Babyliss Pro Light 2100 Watt derfor være godt valg og den vinder også titlen som bedst til prisen.

Gode råd ved føntørring
Håbet med denne hårtørrer test er at inspirere dig til et godt køb, så du kan blive glad for dit hårtørrer hver dag i mange år frem. Og uanset hvilken model, du vælger, kan det betale sig at følge et par gode råd, hvis du vil passe godt på dit hår og få det til at se bedst ud.

Brug altid et varmebeskyttende produkt i dit hår, inden du starter hårtørreren. Produktet skal gerne tilføre ekstra fugt til dit hår, så det ikke lider for megen skade af den varme, som du udsætter det for.
Tør dit hår det meste af tiden med varm luft. Derved bliver det nemmere at style. Når håret er næsten helt tørt, kan du style det, og herefter tørrer du det igen med kold luft fra hårtørreren. Den kolde luft gør det nemmere at holde på håret og derefter kan du bruge et produkt med ekstra hold, hvis du ønsker.

Sørg for at dit hår bliver helt tørt. Ellers risikerer du at knække hårstråene.

En hårbørste kan være en uundværlig del af hårtørring og hvis du har langt hår, vil det være bedst med en rundbørste. Du kan eventuelt samle halvdelen af håret med clips på toppen af hovedet og starte med at tørre den anden halvdel.

Har du kort hår, vil en fladbørste være bedre egnet .

Husk i øvrigt at det kan være hårdt for håret at blive vasket og tørret hver dag. Du kan derfor med fordel springe hårvasken over hver anden dag. Hvis du føler, at håret er fedtet eller beskidt, kan du alternativt anvende en tørshampoo.
Med disse råd in mente og vores hårtørrer test ønsker vi dig al held og lykke med at finde din nye hårtørrer og få den brugt på en god måde, så dit hår bliver smukt, sundt og glansfuldt.

 

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top