Fladjern test – Se hvem der vandt

Fladjern test

Hvis du trænger til lidt forandring, eller bare er gået sur i det ”naturlige” hår, er der masser af hjælp at hente på markedet for diverse hårprodukter. Du kan vælge at farve håret, enten fuldt eller delvist, og du kan krølle det, hvis det er glat, og naturligvis kan du også glatte det, hvis du har krøller eller fald. Der vil stort set være en løsning på ethvert behov.

Indfri ønsket om glat hår

Hører du til dem, der ønsker sig det glatte hår, er det et fladjern, du skal have fat i. Og et fladjern er ikke bare et fladjern. Der er stor forskel i pris og kvalitet og derfor vil vi i denne artikel tage udgangspunkt i 3 forskellige modeller, som vi vil beskrive og vurdere imod hinanden, således at du sidder tilbage med god information på baggrund af denne fladjern test.

ghd Winter Wonderland Collection V Styler Fladjern

ghd Winter Wonderland Collection V Styler Straightener GlattejernDen første model vækker opsigt med det samme. Først og fremmest på grund af farven, som er blå/lilla og skifter nuance, alt efter hvordan lyset falder på produktet. Dette fladjern henvender sig derfor helt sikkert til den modebevidste pige/kvinde, som også godt kan lide at vække lidt opsigt selv eller bare nyder, når det er lidt ud over det sædvanlige.

gå til forhandler

Lækkert kvalitetsprodukt

Heldigvis er det ikke helt uden grund, at fladjernet fra ghd påkalder sig ekstra opmærksomhed. Der er her tale om en produkt af virkelig høj kvalitet og med patenterede keramiske varmeplader, får man altså et super godt resultat – hver gang. Og for lige at toppe stilen, er også varmepladerne dekoreret med lidt glimmer.

Særlig kollektion

ligehår 1Alt i alt er det således en positiv oplevelse at anvende fladjernet fra ghd´s særlige ”Winter Wonderland Collection V”, som er en særlig kollektion, der kun produceres i et vist omfang. Du skal derfor ikke vente al for længe, hvis du vil have fingrene i dette eksemplar.

Anvendelig indpakning

Og som prikken over i’et, kommer ghd´s fladjern i en fin lille taske, som er varmeresistent og som du derfor altid kan bruge til underlag for dit opvarmede fladjern – uanset hvor du befinder dig. Desuden følger der 2 hårclips med i tasken, som gør det lettere at arbejde med dit hår, når det hele skal en tur igennem fladjernet.

HH Simonsen True Divinity Fladjern Black Sparkle

HH Simonsen True Divinity Glattejern Black SparkleDen anden model i denne fladjern test er af mærket HH Simonsen, som også er kendte for at levere gode produkter, der holder i længden.

gå til forhandler

Dette gælder bestemt også for dette fladjern, som med teflon belagte varmeplader er særlig godt til lyst og fint hår. Der er derfor tale om et produkt, som har særlig stor appel på det skandinaviske marked.

Sundt og smukt på samme tid

ligehår 3Udover at skabe et godt, glat resultat giver brugen af dette fladjern efter sigende et sundere hår. Dette skyldes at varmepladerne er behandlet med særlige olier, som er sunde for håret. Så nu er det altså muligt at få det glatte, smukke hår, som man ønsker sig og samtidig pleje håret og gøre det endnu mere sundt.

Automatisk sluk

En anden lille lækker detalje ved denne model er, at det selv slukker, hvis du ikke har brugt det i 60 minutter. Og alle de, der allerede har erfaring med fladjern, ved at det er nemt at glemme, når man nu er færdig med håret og sikkert har travlt med at komme ud af døren.

Godt produkt i fin pakke

Temperaturen indstilles øverst på fladjernet og man bestemmer således selv hvor kraftig varme, man vil have. Tykkere hår kan kræve mere varme end tyndt hår.
Til den æstetiske sans er der også her en varmeresistent taske til fladjernet og en fin indpakning, som samler et godt produkt på en indbydende facon – uden at snyde.

Diva Rebel Styler Ultimate Classic Edition Fladjern

diva_rebel_ultimate_classicOgså i den sidste model i vores fladjern test er der kvalitet at komme efter. Og her er indpakningen også med til at gøre oplevelsen fuldendt, for fladjernet kommer i en taske af guld.

gå til forhandler

Fladjern på guldplader

Varmepladerne matcher taskens guldnuance, hvilket jo ser godt ud, når fladjernet ligger fremme på tasken. Men derudover er varmepladerne også af rigtig høj kvalitet, idet de består af helt glat titanium, som fordeler varmer utrolig godt og samtidig giver et slidstærkt produkt.

Til den travle forbruger

ligehår 2Har du altid for travlt om morgenen eller inden festen begynder, er dette fladjern også lige noget dig. På bare 20 sekunder kan det nå et temperatur på 180 grader og dermed varmt nok til at glatte det meste hår. Der er dog mulighed for at varme fladjernet helt op til 230 grader og du kan selv bestemme, præcist hvor varmt det skal være.

Ligesom modellen fra HH Simonsen er der også en funktion, som slukker fladjernet automatisk, hvis det ikke har været brugt i 10 minutter. Og det er jo altså smart, når man nu har travlt og kan ske at glemme de sidste detaljer – så som at slukke al elektronisk udstyr inden afgang.

Nyt brand i Danmark

Mærket Diva er endnu helt nyt i Danmark. Men skal man dømme ud fra popularitet i hjemlandet England, er det nok kun et spørgsmål om tid inden Diva også hitter her i landet og blander sig i kampen om at være de bedste mærker.

Bedste fladjern i test

Alle 3 modeller, som er beskrevet i vores fladjern test, er gode produkter og de vil med sikkerhed kunne opfylde ethvert ønske om glat hår. Samtidig er der i alle tilfælde kælet for både detaljer og udseende, hvilket gør det ekstra lækkert. Hvilket fladjern, du vil vælge, kan derfor meget vel afhænge af smag og stil.

Winter Wonderland vinder

Når det er sagt er der dog et par småting, som gør, at vi her har valgt at kåre den første model,  ghd Winter Wonderland Collection V Styler Straightener Fladjern, som bedst i test. Med dette fladjern i hånden får du altså et top lækkert værktøj, både hvad angår kvalitet og udseende. Diva-modellen er også med i toppen og særligt den hurtige autosluk-funktion er tiltalende for mange. Fladjernet fra HH Simonsen er ligeledes et kvalitetsprodukt og grundet prisen får det hermed titlen som bedst til prisen.

Tips til brug

Når du har investeret i det fladjern, der passer bedst til dig, er der et par gode råd, som kan gøre resultatet endnu bedre. For det første skal du altid kun arbejde i tørt hår – ellers kommer du ingen steder med at glatte hår. Dernæst er det en super god idé at bruge et varmebeskyttende produkt inden brug, så glatning ikke slider unødigt på dit hår og gør det tørt og trist.

Til slut er der sikkert en del som vil undre sig over, hvad forskellen egentlig er på et fladjern og et glattejern. Og her kan vi løfte sløret for, at det faktisk er det samme. Det er blot et spørgsmål om navn. Så uanset hvad du vælger, og hvad du kalder det, vil vi ønsker dig held og lykke med brugen af dit nye fladjern og vi håber, at alle dine drømme om glat hår vil gå i opfyldelse snarest.

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top