Glattejern test – Når kun det bedste er godt nok

Glattejern test

Man siger, at græsset altid er grønnere på den anden side af åen. Og dem, der har glat hår, vil altid hellere have krøller. Og dem, der er så heldige at have krøller eller bare lidt struktur, vil hellere have helt glat hår. Heldigvis er det ikke længere noget problem! Nu findes der nemlig både krøllejern, bølgejern og glattejern, så alle kan blive glade for det hår, de har eller selv kan lave.

Hverdagsværktøj

Til dem, der godt kunne tænke sig at trylle håret helt glat, er glattejernet en god ven. For mange er det efterhånden blevet et standard element ved siden af hårtørreren og make-up pungen. Men er du på udkig efter et nyt glattejern, vil du måske finde værdi i denne glattejern test, hvor 3 forskellige modeller beskrives og vurderes.

Ghd Winter Wonderland Collection V Styler Glattejern

ghd Winter Wonderland Collection V Styler Straightener GlattejernTrods det meget lange navn, som den første model bærer, er dette glattejern utrolig nemt og behageligt at arbejde med. Ethvert produkt fra ghd er kendetegnet ved en høj kvalitet og dette er ingen undtagelse.

gå til forhandler

Kvalitet med glimmer på

Her er der tale om patenterede keramiske plader, som skåner dit hår, så det ikke bliver tørt og slidt af for megen glatning. Pladerne er sorte med en lille smule glimmer i sig og denne detaljer fortæller meget godt, at dette glattejern er lidt mere end mange andre.

Varmeresistent taske følger med

glathår 2Som en anden god og meget brugbar detaljer får du dette glattejern i en taske, som til hverdag kan fungere som en varmeresistent måtte. Det vil sige, at du kan lægge glattejernet fra dig her, uanset om det er varmet helt op til maksimal temperatur. I tasken finder du endvidere  2 frisørclips, hvilke kan vise sig meget anvendelige, når du skal glatte al dit hår. Disse små detaljer bidrager til at skabe en rigtig god oplevelse med brugen af glattejernet fra ghd.

Model i begrænset omfang

Til slut skal det også nævnes, at denne model udkommer i et begrænset antal. Dette gør naturligvis produktet ret unikt og er du vild med kulør, må du elske dette glattejern, som har en lilla farve, der skifter nuance alt efter hvordan lyset rammer produktet.

Så med glimmer i pladerne, skiftende farve og smart taske med funktion kan du roligt blære dig med dit nye crepejern fra ghd. Ikke mindst fordi det skaber et utrolig godt resultat i dit hår og er dejligt nemt at bruge.

HH Simonsen True Divinity Glattejern Black Sparkle

HH Simonsen True Divinity Glattejern Black SparkleI den anden model i denne glattejern test er der ligeledes tale om en kombination af godt håndværk og flot udseende. Dette glattejern er en del af en nyere serie fra HH Simonsen, hvor produkterne er i samme flotte design.

gå til forhandler

Smukkere og sundere hår

Med dette glattejern får du et produkt, der særligt henvender sig til lyst og fint hår, som mange kvinder i Skandinavien har. At det er særligt velegnet til denne type hår, skyldes nye teflon-belagte varmeplader, som netop er særligt udviklet hertil. Udover denne særlige belægning er pladerne behandlet med specielle olier, som bevirker at håret faktisk får det endnu bedre end før, det blev glattet.

glathår 3

Slukker selv efter brug

Øverst på glattejernet finder du en digital indstilling af temperaturen, så du nemt kan bestemme præcist hvor varmt, du ønsker det skal være. Og skulle du glemme at slukke for glattejernet igen, sker dette automatisk efter 60 minutter uden brug. Denne funktion kaldes ”Sleep mode” og kan redde dig for både uheld og dårlig samvittighed, hvis du en dag sidder på kontoret og kommer i tvivl om, hvor vidt du nu også huskede at slukke, inden du tog af sted.

Ligesom det var tilfældet med glattejernet fra ghd, får du også her en smart taske, der er varmeresistent. Derfor har du nu altid et sted at lægge dit glattejern –uden at der sker skader.

Diva Rebel Ultimate Classic Edition

diva Rebel Styler Ultimate Classic EditionDen sidste model i denne test af glattejern kommer fra det nye engelske mærke ”Diva”. Mærket sælges bl.a. via frisørkæderne ”Design Frisørerne” og der er efter sigende store forventninger til et mærke, som indtil videre har gjort det godt i England.

gå til forhandler

Svøbt i guld

At dømme ud fra indpakningen, er det også med rette at stille store krav til dette produkt. Her er der nemlig tale om en guldtaske, som tilsvarende de andre modeller er varmeresistens og altså her vil signalere at vi befinder os i toppen af ligaen.

Kvalitet indeni

Og kan produktet så følge med disse høje forventninger? Ja, det kan det godt. Diva Rebel Ultimate Classic Edition har keramiske, titanium-belagte varmeplader, som skåner håret og i kraft af kvaliteten kan holde længe. Derudover det hurtigt at varme op for det kan nå en temperatur på 180 grader på bare 20 sekunder.

Særlig godt til tykt hår

Med dette glattejern har man mulighed for at indstille temperaturen helt op til 230 grader, hvilket gør det meget velegnet til folk med særligt tykt hår. Her kan det nemlig være svært at skabe tilfredsstillende resultater med et ikke helt så varmt glattejern.

Automatisk sluk

glathår 1Ligesom det var tilfældet med glattejernet fra ghd, kan Diva-modellen også automatisk slukke sig selv og her sker det allerede efter 10 minutter uden brug. Sådan kan du være endnu mere sikker på, at der ikke sker uventede skader med dit glattejern.

Det bedste glattejern i test

Med 3 så gode modeller kan det være vanskeligt at skulle udpege en vinder af vores glattejern test. Ligegyldigt hvilket glattejern, du vælger, vil du nemlig være sikker på et godt produkt. Der er dog alligevel små detaljer, som gør en forskel, og derfor er det Ghd Winter Wonderland Collection V Styler Straightener Glattejern, som er bedst i test.

Forført af ghd

Ethvert produkt fra ghd er som nævnt altid af høj kvalitet og med dette fladjern er der yderligere kælet for detaljerne i en sådan grad, at vi simpelthen føler os forførte. Glattejernet fra Diva har også rigtig mange gode finesser at byde på og det er tilsvarende lækkert pakket ind. Men moder-brandet gør altså, at Diva-modellen her sakker bagud – simpelthen fordi vi ikke kender mere til det. Den tredje model, HH Simonsen True Divinity Glattejern Black Sparkle , er også godt håndværk. Faktisk får man her rigtig meget kvalitet for pengene og derfor bliver denne model hermed kåret som bedst til prisen.

Lad din stil bestemme

Med disse 3 glattejern at vælge imellem bliver det sandsynligvis dine personlige præferencer, som får lov at vælge. Der er både glimmer, skiftende farver og tasker i diverse udgaver, som alle hver især spiller ind, når valget skal træffes. Uanset hvad du vælger, vil du med én af disse tre modeller få et godt glattejern, som du forhåbentlig vil få glæde af i lang tid fremover.

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top