Babyliss krøllejern – Skab et nyt look med nye lokker

Trænger du til lidt forandring? Eller til at gøre noget nyt – eller noget bedre? Der er mange måder at skabe forandring på og nogle er mere omfattende end andre. Hvis du har lyst til noget, der er enkelt men som samtidig kan gøre en stor forskel, kan et godt krøllejern være løsningen på dit problem.

Krøller er in
Forandring af håret er tit kun forbundet med en ny klipning eller en ny hårfarve. Begge dele kan være ret drastiske, så hvis du har mere mod på noget, som kan gøres om uden ekstra omkostninger eller bekymringer, er krøller et glimrende valg. Krøller eller bare bølger i håret giver faktisk en stor forandring af dit udtryk og man ser mange kendte personer troppe op på den røde løber med store bløde krøller, bølger i enderne af håret eller mindre proptrækkerkrøller, hvis dit hår ikke er for langt.

Faktisk er krøller blevet meget moderne og særligt for de folk, som har langt hår, er det en nem måde at skabe en stor forandring og udnytte, at der er andre måder at bruge håret på.

Kend dine behov inden du køber
Har du lyst til at eksperimentere lidt med krøller i dit hår, er det rart at få et godt krøllejern fra start. Det er en god idé at overveje, hvad dine behov er – altså om du vil bruge det hver dag eller kun til festlige begivenheder? Om det skal kunne lave mange forskellige slags krøller eller om du kun er til den almindelige slags? Om designet betyder noget for dig og meget mere. Jo bedre du kender dine egne behov, jo lettere vil det være at finde en krøllejren, som kan opfylde dine ønsker og som du vil blive glad for i det lange løb.

3 Babyliss krøllejern
Markedet for krøllejern er nemlig stort og der vil helt sikkert være noget til hver en pris og hvert et behov. For at hjælpe dig på vej, har vi her samlet information om 3 Babyliss krøllejern. Vi har valgt Babyliss krøllejern, fordi det alle er produkter af høj kvalitet men som alligevel differentierer sig i både form, funktion og pris.

 

Babyliss Curl Secret Krøllejern C1000E

Babyliss Curl Secret Krøllejern C1000EDet første Babyliss Krøllejern betegner firmaet selv som det vildeste krøllejern! Dette skyldes måske at det fungerer næsten helt automatisk. Her skal man nemlig bare putte en hårtot ind i krøllejernet, hvorefter det selv ruller krøller sammen, varmer den og bipper når den er færdig. Et voila – krøllen er færdig! Nemmere bliver det vist ikke.

gå til forhandler

Ensartede krøller
En anden fordel ved denne model er også at krøllerne bliver nogenlunde ensartet, netop fordi jernet selv ruller krøllen op. Du slipper altså selv for at bøvle med at rulle håret op på et varmt jern med risiko for at brænde fingrene og lavet ret forskellige krøller.

Indstil tid og varme
Selvom det foregår per automatik med dette Babyliss krøllejern, har du også selv mulighed for at vælge, om krøllerne skal være stramme, bløde eller bare bølgende. Dette reguleres nemlig via tiden, som kan indstilles til henholdsvis 12,10 og 8 sekunder. Derudover er der også 2 indstillinger for temperaturen, nemlig 210 og 230 grader.
Er du til en nem løsning med et uovertruffent resultat er dette Babyliss krøllejern en rigtig god valgmulighed.

 

Babyliss Easy Curl krøllejern

Babyliss Easy Curl krøllejernEr du til et mere klassisk krøllejern, som stadig er godt kram, er det andet Babyliss krøllejern måske et godt bud for dig?

Med Babyliss Easy Curl krøllejern har du mulighed for at lave lige de krøller, du drømmer om. Her er der tale om et kegleformet krøllejern, hvor røret har en titankeramisk belægning, hvilket minimerer sliddet på dit hår. Der er mulighed for at indstille temperaturen på hele 10 forskellige indstillinger, dog maksimalt 200 grader.

gå til forhandler

Varmeregulering
Med varmereguleringen kan du selv være med til at bestemme, hvor varmt jernet skal være, og kombineret med tid, vil dette give dig mulighed for at bestemmer formen på dine krøller. Hvis de skal være helt skarpe, skal du bruge en høj temperatur og ønsker du nærmere en blød krølle, skal temperaturen være lavere.

Nemt at arbejde med
Med til dette Babyliss krøllejern hører også en beskyttelseshandske, som du kan bruge, når du krøller håret op. Så er du helt sikker på, at du ikke brænder fingrene. Glemmer du at slukke for krøllejernet, vil det automatisk slukke efter 1 time og 12 minutter. Dette er en dejlig lille detalje, som gør at du kan slappe bedre af, hvis du en morgen er i tvivl om du har glemt at slukke det. Den roterende ledning på dette Babyliss krøllejern gør det i øvrigt også dejligt nemt at arbejde med, da ledningen tilpasser sig de skriftende arbejdsstillinger.

 

Babyliss pro 180 32 mm. Krøllejern

Babyliss pro 180 32 mm. KrøllejernDet sidste Babyliss krøllejern er også klassisk i sin form og med en belægning af mikropartikler af titankeramik passer det både godt på dit hår og giver et flot resultat med meget glatte krøller. Krøllejernet er slidstærkt og sørger for at det ikke slider unødigt på dit hår.

gå til forhandler

Integreret varmeelement
Med et integreret varmeelement, som lever op til de helt nye krav, er du sikker på en stabil temperatur, når du arbejder med dit Babyliss krøllejern. Der er mulighed for at indstille temperaturen på 10 forskellige niveauer, dog maksimalt 180 grader.

Dette krøllejern er også skabt med en roterende ledning, så det er nemmere at arbejde med. Du behøver således ikke at fordreje armene, når du har fat i en krølle, men kan lade ledningen gøre det sure arbejde, mens du koncentrerer dig om dit hår.

 

Det bedste Babyliss krøllejern
Alle 3 modeller, som her er fremhævet, er gode krøllejern. Vi har alligevel besluttet at fremhæve det første Babyliss krøllejern som testvinder. Dette skyldes, at det simpelthen gør det super nemt at lave krøller. Og ikke alene er det nemt, det giver også et smukt og ensartet resultat.

Det andet Babyliss Krøllejern med navnet Babyliss Curl Secret C1000E giver også nogle flotte krøller og selvom man selv skal stå for at krølle håret op, er det nemt at bruge. Derfor bliver denne model valgt som bedst til prisen.

Gode råd
Med et godt krøllejern er du nået langt på vejen mod et flot resultat. Der er dog også et par andre små ting, som kan forbedre dine chancer for flotte krøller, der holder længere.

Undgå hårvask inden du krøller
For det første skal du ikke lave krøller i helt nyvasket hår, hvis du kan undgå det. Planlæg derfor din hårvask udenom de dage, hvor du gerne vil have krøller. Er det ikke muligt eller synes du, at dit hår er ved at være alt for snavset, kan du bruge en god tørshampoo i stedet.

Hvis dit hår er nyvasket, er det nemlig alt for fint og glat at arbejde med. Resultatet vil derfor ikke blive så godt og krøllerne vil ikke holde særlig lang tid.

Krøl op igen mens håret afkøler
Et andet godt fif til at skabe flotte krøller er at sætte krøllerne fast med en lille nål, når du har lavet dem. Det vil sige, at straks efter du har brugt dit krøllejern, skal du rulle krøllen sammen igen (brug dine fingre) og sætte den fast på hovedbunden med en nål. Her vil den køle af i den form, som den skal have, hvilket vil give et bedre resultat og en længere holdbarhed. Når krøllen er helt kold, kan du fjerne nålen igen.

Hold på håret
For at skåne dit hår mest muligt fra den varme, som krøllejernet giver, er det en rigtig god idé at anvende et varmebeskyttende produkt i dit hår, inden du går i gang med at krølle. Den intense varme kan nemlig tørre håret ud og der er derfor brug for ekstra fugt og beskyttelse.

Når du er færdig med dine krøller, kan et produkt med ekstra hold også anbefales. Sæt dine krøller, som du gerne vil have dem, og giv dem derefter en tur med spray eller lak. Så er du mere sikker på, at dine krøller holder længere.

Vælger du at investere i ét af ovenstående Babyliss krøllejern og samtidig følger disse simple råd, er du sikker på at få et godt resultat når du kaster dig over dit nye look. Derfor er der ikke andet tilbage, end at ønske held og lykke med de nye lokker.

 

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top