Få dit drømme-hår med hair extensions i forskellige former

Det er blevet helt almindeligt at gøre ved noget ved de inderste drømme om mere hår, længere hår, kraftigere hår eller andet. Med andre ord: hair extensions er ikke længere usædvanligt eller noget, der kun foregår til fest. Der åbner flere saloner i byerne, som har speciale i at påsætte ekstra hår eller nærmest ikke laver andet end at opfylde helt almindelige kvinders ønsker om mere eller længere hår.

gå til forhandler

Hvad er hair extensions?

Hair extensions eller hår extensions er ofte lavet af enten ægte år eller silkehår. Det er naturligvis afhængigt af prisen, hvor god en kvalitet du får – der er både billige extensions og dyrere extensions. Du kan også vælge imellem mange forskellige størrelser alt efter hvor meget hår og volumen, du ønsker at tilføre dit eget hår.

Mange muligheder for fylde

En mulighed er at købe små totter, såkaldte clip-on extensions eller extensions clips, som nemt kan sættes på dit hår med hjælp af en lille kam, der fastgøres til håret. En anden mulighed er de større hår extensions, hvor du får mere hår, som også fastgøres i dit normale hår. Disse hair extensions giver mere volumen og du vil derfor opleve en større effekt, både når det gælder løst og opsat hår. I den følgende vil de enkelte muligheder med extensions blive uddybet yderligere.

Hair-extensions-1

Extensions clips

Extensions clips kan også gå under navne som clip-on extensions eller måske clips extensions. Fælles for alle betegnelser er, at der er tale om en hårtot – fx af ægte hår eller måske silkehår – som sidder fast på for eksempel en kam eller et bånd, som er nemt at fastgøre på din hovedbund og voila – du har mere volumen eller måske en tot i en anden farve, som derfor vil skabe lidt opmærksomhed. Det tager kun et par minutter og så er du klar til enten en dag på job med en lidt ny version af dig selv eller til en festlig anledning, hvor du ønsker at se lidt anderledes ud. De forskellige extensions clips og clip-on extensions kommer også i forskellige længde, så du kan tilpasse den længe, du har. Du kan nemt klippe dem til selv, hvis de have præcis samme længde som dit eget hår.

Extensions med krøl

Du kan også få extensions clips og clip-on extensions i en krøllet version. Hvis du for eksempel ønsker at bruge den ekstra volumen til at skabe et langt, fyldigt og flot bølget hår, kan det være en god idé at købe en extension, som allerede har bølger.

Om styling af hair extentions og clip-on extensions

Det er nemlig vigtigt at du ikke selv krøller dine extensions ved meget høj varme. Du må gerne selv style din extensions, for eksempel ved at bruge diverse produkter i dit hår. Og du må også gerne glatte og krølle det i en vis grad. Det afhængig udelukkende af, hvilken kvalitet din extensions er fremstillet i og derfor af den instruktion, som følger med. Nogle extensions – også de billige extensions og clips extensions – kan tåle op til 190 grader, for eksempel hvis de er fremstillet af silkehår. Men tjek altid instruktionen inden du går i gang. Du risikerer at ødelægge din hair extentions og måske mere end det.

Lange hår extensions

Hair-extensions-5Har du brug for mere end blot en hårtot til at opfylde dine drømme om nyt hår, skal du måske kigge nærmere på de længere extensions med mere hår. De er ligeså lette at montere som hårtotte og de har en utrolig effekt. Overvejer du at få påført extensions mere professionelt, så de bliver siddende i længere tid, kan disse lange hair extensions også være en god mulighed for at prøve det af, inden du betaler mange penge for noget, du ikke helt ved hvad er.

Farverne passer naturligt ind

De lange extensions med meget fylde fås i tolv forskellige farver, så det skulle også være muligt at finde en variant, som matcher dit hår godt. Og her skal du i øvrigt ikke bekymre dig alt for meget om at farven på din hair extensions skal passe helt præcist til farven på dit naturlige hår. Når først din hair extensions sidder dit naturlige hår, vil det være svært at se forskel. Særligt hvis dit hår skal sættes op men også selvom det hænger løst. Langt de fleste mennesker har fra naturens hånd et hår med forskellige nuancer. Og derfor vil en hair extensions også nemt blande sig naturligt med dit hår.

Alle kan bruge hair extensions

Som nævnt er det efterhånden alle kvinder, som føler sig trygge ved at bruge hair extensions. Det er nemt at bruge og komme til, fx forhandles der mange forskellige typer på nettet. Her kan man også finde forskellige instruktionsvideoer, der viser, hvordan man fastsætter hair extensions, både de lange og extensions clips og clip-on extensions.

gå til forhandler

Prøv det!

Hvis du stadig føler, at det hair extensions er for meget for dig eller for kunstigt eller at du er for gammel, for ung eller for almindelig….så stop her. Du vil blive overrasket over, hvor mange mennesker der bruger både hår extensions og clip-on extension og lignende både til hverdag og til fest. Hair extensions er for alle. Og det er dumt at lade være, hvis man bare har den mindste lyst til at prøve. Det er kan være en lille ting, måske bare en extensions clip, som gør at du pludselig vil ændre selvbillede og få præcis den fremtoning og udstråling, som du kan drømt om i mange år.

Fornuftige priser

Priserne på de forskellige extensions har nu også nået et niveau, hvor man godt kan tillade sig at prøve det af uden at det er noget, man skal spare sammen til meget lang tid eller føler, at man skal bruge resten af året for at kunne gøre det. Særligt kan man tillade sig at teste en clip-on extensions eller extensions clips, som er en mindre hårtot til en yderst rimelig pris. Hvis man samtidig tænker på, hvad man ikke gør sig af fejlkøb på tøjfronten, kan denne lille hårting være et meget lille sats, som måske vil få en rigtig stor effekt.Hair-extensions-3

Hvorfor gøre noget ved håret?

Kvinder vil gerne se godt ud. Både for andres skyld men også for vores egen. Det handler nemlig om at føle sig godt tilpas og udstråle selvværd og selvtillid. Der er mange måder, hvorpå kvinder kan gøre noget ud af sig selv. Mange vælger at gøre meget ud af tøjet og udtrykker sig gennem en stærk tøjstil, der både viser personlighed og får kroppen til at tage sig ud fra den bedste side.  Det er naturligvis helt individuelt, hvad der er god stil og passer godt til den enkelte.

Håret er en stor del af vores identitet

Et andet område, som kvinder ofte prioriterer, når det handler om at se godt ud, er håret. I Afrika sidder al kvindens sensualitet efter sigende i håret og derfor har de tradition for at gøre ekstra meget ud af frisuren. Det kan fx med lange, sirligt flettede fletninger eller bundet sammen med et flot og farverigt tørklæde omkring. Hvorfor ikke lære af andre og gøre det samme med vores hår? Med hair extensions og extensions clips kan vi også få den lange franske fletning, som vi altid har drømt om eller de store bølgede hår, som ser sensuelt ud.

Leg med farverne

Det gode ved hår extensions og extensions clips er også, at vi hurtigt kan skifte dem. Præcis som vi bruger vores tøj og den stil, vi udtrykker med det. Den ene dag kan vi måske have lyst til have det lange, fyldige hår med masser af sensuelle undertoner mens vi dagen efter gerne vil udstråle vores helt naturlige jeg. Og andre gange har vi måske lyst til at lege lidt med farverne og kan derfor bruge en farvet extensions clips. En rødlig tot vil for eksempel vække opsigt i et normalt, gyldent hår ligesom en lys extensions clips kan skabe kontrast til det mørke hår.

Hair-extensions-4

Til hverdag og fest

I takt med at hair extensions er blevet så udbredt, er det ikke længere unormalt at bære dem til hverdag. Måske sidder din kollega lige nu med lidt ekstra hår eller hende, du hver dag ser i bussen og beundrer det kraftige hår – måske er det extensions – og det kunne nemt være dig!

Det man kan sige om hverdagsbrug af extensions er, at det typisk er den mere neutrale anvendelse. Det betyder at man vælge en extensions clips, som matcher den hårfave, man har i forvejen. Man kan også sagtens bruge de længere extensions men igen ofte i samme farve som den naturlige hårfarve. Til hverdag er extensions således mest brugt for at skabe et kraftigere hår.

Når der skal festes og dresses up er situationen til gengæld noget andet. Her er det tilladt at bruge forskellige farver og længder. Resultaterne skaber du både med clip-on extensions og længere hår extensions. Her er det helt op til dig og dit humør, hvordan du ønsker at lege med farver og frisure. Forskellen ligger ofte i, at til festen ved vi godt, at folk ’klæder sig ud’ og det er derfor ikke så unaturligt, hvis man også vælger at bruge hår, der ikke er ens eget.

Hvordan kommer jeg videre?

Du har forhåbentlig fået mere appetit på at kaste dig over en extensions og opdage, hvordan du på kort tid og med få midler kan skabe en stor effekt i dit udseende og måske for hele din selvfølelse. Med et stort marked for både clip on extensions, extensions clips eller længere hår extensions er der rigtig mange muligheder og du kan jo starte i de små og teste de mindre clips extensions. Hvis dte er noget for dig, kan du langsomt prøve mere hår eller andre farver – eller det hele.

På internettet finder du også rigtig mange gode råd til brugen af extensions og du vil også kunne finde en masse inspiration til hvordan du kan lave nogle super flotte opsætninger eller frisurer med hair extensions. Det er kun fantasien, der sætter grænser og hvis det er noget for dig, er det også en god idé at dele dine bedste tips til en fantastisk festfrisure eller et lækkert underspillet hverdagslook.

Uanset hvad du vælger, ønsker vi dig held og lykke med håret.

gå til forhandler

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top