Mini glattejern – Små og gode

Mini glattejern – Små og gode

Uanset om dit hår er som proptrækkere, har en naturlig bølge, en smule knækket eller en smule krus, er et glattegern den bedste maskine til at redde en dårlig hår dag. Det var rent faktisk Rachel fra Friends (Venner), der i 90’erne var med til at starte moden med helt lige hår, hvor ikke et eneste strittede.

Glattejern er heldigvis gået fra at være et kæmpe rygnings udstyr, der ødelagde håret og brændte ører (Det var måske kun mig?) til et multifunktions værktøj, der både kan lave krølle, glatte  håret og tæmme det værste krus på få sekunder.

Mange kvinder vælger det mere naturlige look mens de er ude og rejse, men hvis dit hår bare er en lille smule som mit, vil du helt klart få brug for lidt ekstra hjælp. Derfor har jeg fundet 4 lækre mini glattejern som både kan bruges i hverdagen, på farten eller som rejse glattejern.

HH SIMONSEN GO Mini Fashion Styler

HH simonsen go mini fashion styler

Det første mini glattejern jeg har valg at anbefale er Go Mini Fashion Styler fra HH Simonsen.

gå til forhandler

Det er ikke særlig stort og vejer næsten ingenting, hvilket gør det perfekt til at have med på farten.

Det er designet med smarte vippeplader samt mulighed for ”pivot funktion”.  LED temperaturstyring til mellem 120-230 grader. Ledningen er på 2,5 meter og med den ovennævnte pivot funktion, sikre det stor bevægelsesfrihed. Det fås i en meget neutral stort farve med hvid skrift ad HH Simonsens logo.

GHD Gold Mini Styler

GHD Gold Mini Styler

Med det nye GHD Gold mini styler glattejern går du aldrig galt i byen. GHD er kendt for deres høje kvalitet i deres produkter og dette er bestemt ikke en undtagelse.

gå til forhandler

Denne udgave er en opdateret version af det mere klassiske ghd glattejern med et flot nyt design. Den specielle nano belægning på varmepladerne, sikre et ekstra glantfuldt hår efter brug.

Ny isolerings teknik gør også at bliver mindre varmt på ydersiden af håndtaget. Det der samtidig gør det til et perfekt rejse glattejern, er den indbyggede spændingsomformer. Den giver dig mulighed for at bruge det overalt i hverden uanset spændingen i stikkontakten.

HH Simonsen Procket Straighterner Lilla

hh simonsen Procket straighterner Lilla

Endnu et HH Simonesen mini glattejern og samtidig det billigste af de 3. Pocket Straighterner er også det mindste af alle glattejerne.

gå til forhandler

Og så er det udført i en fræk lilla farve.

Det her en utrolig hurtigt opvarmningstid og når 200 grader på kun 3 sekunder. De kemiske plader gør det altid let at få det flotte glatte look eller flotte krøller. Du kan læse vores guide til at lave krøller med glattejern her.

Ud over det glatte look mindsker det også flyvsk eller krus med de smarte infraøde lysstråler.

Husk altid at bruge varmebeskyttende hårprodukter, klik her for at læse mere.

 

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top