Krøllejern test – Find dit nye krøllejern

Krøllejern test

Et krøllejern er ikke længere forbehold gamle damer og frisører, der laver festopsætninger. Det er altid smukt med et langt og velplejet hår og på den seneste har det været særligt eftertragtet at kunne fremvise et par bløde krøller nederst i det lange hår. Rigtig mange kvinder bruger derfor i dag et krøllejern som en naturlig del af morgenrutinen, eller i hvert tilfælde, hvis lejligheden byder noget særligt.

Tendensen er hurtigt blevet fanget af markedet, der derfor tilbyder et væld af forskellige modeller indenfor krøllejern. Og der er derfor også stor forskel på pris og kvalitet. I denne artikel vil vi kigge nærmere nogle udvalgte modeller og foretage en test af krøllejern ved at beskrive både funktion, pris og eventuelt særlige fordele.

Babyliss Curl Secret Krøllejern C1000E

babyliss-c1000e-krllejernDet første krøllejern i denne test er modellen Babyliss Curl Secret Krøllejern C1000E. Dette krøllejern tilbyder 2 mulige varmeindstillinger, den varmeste er 230 grader og den anden er 210 grader.

gå til forhandler

Udover temperaturen kan brugeren endvidere indstille hvor mange sekunder, der skal krølles og her er der frit valg mellem 8, 10 eller 12 sekunder. Ved at kombinere graden af varme og længden af krøl-tiden, kan man således opnå forskellige resultater. Du kan således få både det løse, bløde krøl eller en fuld proptrækker krøl frisure.

Ruller selv håret op

Måden, krøllejernet virker på, er ved at stikke en tot hår ind i krøllejernet og klemme det sammen. Herefter klarer krøllejernet selv opgaven med at krølle hårtotten sammen . Det vil sige at man slipper for at skulle rulle håret rundt selv. Krøllejernet ruller automatisk håret op og efter sigende uden at rive i håret på samme tid. Når totten er krøllet færdig, bipper krøllejernet og man kan forsigtig tage krøllen ud og rette til med hånden. Et Voila – krøller efter helt eget ønske.

Nem model

store krøllerUd fra beskrivelsen af Babyliss krøllejern siger det næsten sig selv, at dette krøllejern er super nemt at bruge. Særligt fordi man ikke selv skal bøvle med at rulle håret rundt om en stang! Så har du tidligere forsøgt dig med andre modeller – og hver eneste gang endt med halvt krøllet hår og to helt svedige armhuler til følge – er der hjælp at hente i denne model.

Til både store og små krøller

Samtidig kan du selv styre hvor meget krøl, du ønsker, ved at ændre på både temperaturen og længden af krøl. Derved er der grundlag for at få meget glæde af dit krøllejern, da du kan bruge det til både hverdag og til fest.

Krøller i den høje prisende

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er begejstrede for hvor let det kan være at krølle håret – og endda på flere forskellige måder. Babyliss Curl Secret Krøllejern C1000E er et godt krøllejern og det vidner prisen også om. Men så er man altså også garanteret en god oplevelse med krøller i nærmeste fremtid.

HH Simonsen Rod IV krøllejern

hh_simonsen_krøllejern_vs4Har man ikke tænkt sig at bruge helt så mange penge på et krøllejern, kan modellen HH Simonsen Rod IV krøllejern være et godt bud. For ikke særlig mange penge får man nemlig et professionelt krøllejern, der også kan være med helt fremme i feltet.

gå til forhandler

Kvalitet og teknologi i skøn forening

små krøllerDen høje kvalitet kommer blandt andet til udtryk i krøllejernets tourmalin-belægning, som er din sikkerhed for et godt resultatet. At denne model også bygger på den nyeste teknologi ses for eksempel i den ion-teknologi, som er anvendt til dette krøllejern. Ion-teknologien forhindrer nemlig små flyvske fimrehår og giver omvendt håret et silkeblødt udtryk.

Let at have med i tasken

Med denne model kan du også selv være med til at bestemme, om du vil have små og store krøller. Derfor kan du føle dig godt udrustet med et krøllejern fra HH Simonsen.. Og så fylder det ikke helt så meget som modellen fra Babyliss, så hvis du er meget på farten, er dette krøllejern måske særlig relevant for dig.

Cera Deep Waver m/termostat Krøllejern

diva_rebel_ultimate_classicMed den sidste model i denne test af krøllejern vil du, ligesom med de andre modeller, kunne lave både store og små krøller i håret. Det er helt op til dig og dit temperament.

gå til forhandler

Indstil selv nøjagtig temperatur

På krøllejernet fra Care Deep Waver er der en termostat, som du selv kan indstille temperaturen på – dog max op til 230 grader. Det anbefales i øvrigt, at man altid anvender en varmebeskyttende spray i håret inden brug, hvilket modvirker udtørring af håret ved brug af blandt andet krøllejern. Ligeledes er det et godt råd at slutte af med en hårspray, så krøllerne holder lidt længere.

Trygt og godt

flere krøllerMed et keramisk krøllejern fra Cera Deep Waver kan man altså føle sig i trygge hænder med et godt produkt. Og ligesom modellen fra HH Simonsen, er der her tale om en rejsevenligt krøllejern med 3 meter ledning.

Og vinderen er…?

Der er ingen tvivl om at alle de tre modeller, som vi har været igennem i vores test af krøllejern, er gode og man kan opnå et fint resultat med dem alle.

Babyliss er bedst i test

Når det er sagt, er det derfor et spørgsmål om prioritering. Er man typen, som altid vælger en Ferrari fremfor Ford, er det nok oplagt at pege på krøllejernet fra Babyliss. Det bliver altså ikke meget mere lækkert end denne model og så er det bedste vel næsten, at man slipper for selv at rulle håret op.

Babyliss Curl Secret Krøllejern C1000E

babyliss-c1000e-krllejern
gå til forhandler

De forudindstillede valgmuligheder i forhold til temperatur og længden af krøllet, gør det ligeledes nemt at bruge. Babyliss Curl Secret Krøllejern C1000E er derfor vinder i denne test af krøllejern.

Hvis prisen er vigtig

Er man omvendt den type, som gerne vil have en god kvalitet, men samtidig prioriterer prisen højt, er krøllejernet fra HH Simonsen det mest fornuftige bud. Der er gjort meget ud af teknologien bag og det giver pote, når man gerne vil opnå et godt resultat. Men den begrundelse er krøllejernet HH Simonsen Rod IV krøllejern i denne test kåret til at være bedst til prisen.

HH Simonsen Rod IV krøllejern

hh_simonsen_krøllejern_vs4
gå til forhandler

Den sidste krøllejern ligger sig tæt op af HH Simonsen, både når det kommer til funktioner, fordele og pris. Så i sidste ende bliver købet måske afgjort af, hvilket af de to krøllejern, der er til salg hos nærmeste forhandler.

Hvilke krøller vælger du?

Uanset hvilken model, du vælger, kan du altid hente råd og vejledning om at krølle håret på nettet og her finde inspiration til forskellige frisurer, der kræver et krøllet hår. Og ellers handler det bare om at kaste sig ud i det og finde frem til de krøller, som passer lige til dig.

Rigtig god fornøjelse

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top