Bølgejern test – Testvinderen var helt fantastisk

Bølgejern test

Der findes krøllejern, glattejern og nu også bølgejern på markedet med elektroniske apparater, som gør det nemt – eller i hvert tilfælde noget lettere – at få lige præcis det hår, du drømmer om. Vi har sat os for at foretage en bølgejern test , altså en undersøgelse af 3 forskellige modeller, som du kan finde på nettet, hvis du er på udkig efter et bølgejern.

Babyliss Pro Titanium Triple Barrel Waver

Babyliss Pro Titanium Triple Barrel WaverDen første model kommer fra det store firma Babyliss, som er ledende indenfor elektroniske skønhedsapparater. Mere præcist er navnet er Babyliss Pro Titanium Triple Barrel Waver.

gå til forhandler

3 i 1

Dette bølgejern adskiller sig fra mange andre ved at det har hele 3 spoler, så du ikke bare kan bølge én hårtot af gangen, men altså hele 3 på én gang. Og til dem, som har lidt forstand på bølgejern, kan det oplyses, at to af spolerne måler 22 mm, mens den sidste og midterste spole måler 19 mm. Af denne årsag vil én af bølgerne være en smule mere intens end de to andre.

Brugervenlige detaljer

bølge hår 2Du kan varme bølgejernet op ved at indstille temperaturen til et sted mellem 140 og 220 grader. Bølgejernet er desuden lavet meget brugervenligt og du undgår at brænde fingrene på det varme jern, da der er lavet et håndtag ude på spidsen af bølgejernet. Derudover følger der en bordstøtte med, så du let kan lade jernet stå, mens du lige skal give håret en gang lak eller måske bare holde en lille pause.

Som det sidste kan det også nævnes, at du med dette bølgejern fra Babyliss slipper for at vride dine arme akavet rundt, når du arbejdet med dit hår. Ledningen til bølgejernet kan nemlig drejes, så den automatisk indpasser sig efter, hvordan du holder bølgejernet.

Babyliss Easy Waves Bølgejern

Babyliss Easy WavesDen anden model i denne bølgejern test kommer ligeledes fra Babyliss. Navnet er dog nu Babyliss Easy Waves Bølgejern.

gå til forhandler

Hurtig at varme op

Med denne model tager det næsten ingen tid at gøre klar til bølger i håret. Det tager nemlig kun 45 sekunder at varme op. Den højeste temperatur er 200 grader, men der er mulighed for at indstille på 3 forskellige temperaturniveauer.

bølge hår 3Mindre slid med keramisk belægning

Bølgejernet er keramisk, hvilket betyder, at det ikke slider så meget på håret som andre ikke-keramiske jern. Generelt er krøllejern, glattejern og altså også bølgejern med til at slide håret, men med en keramisk belægning minimeres risikoen.

Cera Deep Waver m/termostat

Cera Deep WaverDen tredje og sidste model, som vi skal se nærmere på, hedder Cera Deep Waver m/termostat. Her får du fuld kontrol over præcis hvor varmt dit bølgejern er. Du kan nemlig indstille den eksakte temperatur, du ønsker, på termostaten. Det bliver dog aldrig varmere end 230 grader.

gå til forhandler

Skånsom ved håret

Også her er der tale om et bølgejern med keramisk belægning, som mindske slid på håret, selvom du udsætter dit hår for stærk varme, når du arbejder med et bølgejern. Ledningen er 3 meter lang, men kan altså ikke drejes som det var tilfældet med den første model i denne bølgejern test, nemlig Babyliss Pro Titanium Triple Barrel Waver.

3 spoler vinder testen

For den største forskel på de tre modeller er helt klart, at det første – Babyliss Pro Titanium Triple Barrel Waver – har hele 3 spoler og det går derfor rigtig hurtigt, når du skal bølge et helt hår. Derudover kan det også være rart med bordstøtten og drejeledningen.

Dette er små ting, som bare gør, at oplevelsen med at lave bølger i håret bliver bedre og nemmere – og derfor også sjovere. Særligt hvis du ofte vil lave bølger i håret. Og derfor er det denne model, som vi kårer til den bedste i denne test.

Når budgettet er vigtigt

Ekstra ting som spoler og bordstøtte med videre er selvfølgelig også med til at hive prisen i vejret. Så hvis det derfor ikke betyder så meget for dig, hvor hurtigt det går, eller hvis du for eksempel ikke skal lave bølger i håret så ofte, er det måske en anden model, som er bedre for dig.

God pris og hurtig opvarmning

Her er den anden model fra Babyliss – Babyliss Easy Waves Bølgejern – et godt alternativ.

Den er noget billigere, særligt hvis der ikke lige er tilbud som nu. Og derfor kårer vi denne model som den bedste til prisen. Dette hænger også sammen med, at du her får et bølgejern, som er utrolig hurtig til at varme op. Og det er altid rart – uanset hvor tit, det bruges.

bølgehår 1Gode råd til brug af bølgejern

Vi håber, at vi med denne bølgejern test har inspireret til at gå ud og finde lige præcis det bølgejern, der passer til dig og dine behov. Og når det så er gjort, kommer her til slut et par gode råd om brugen af bølgejern.

Brug et varmebeskyttende produkt

Det er nemlig vigtigt at huske, at håret skal være tørt, når du begynder at arbejde i det med dit bølgejern. Inden da er det dog en rigtig god idé at anvende en form for varmebeskyttende produkt i håret, enten en spray eller en creme.

Dernæst gælder det bare om at gå i krig med håret: tag en tot – eller tre – ad gangen og klem om håret med bølgejernet i et par sekunder. Når du således har været al håret igennem, kan du forsigtigt redde det ud med hænderne og derefter give det en gang lak, så de nye bølger sidder, som de skal, i længere tid.

Rigtig god fornøjelse

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top