Crepejern test – Sådan finder du det rigtige

Crepejern test

crepehår 1Måske er du én af de heldige, som allerede har et crepejern. Måske er det godt gemt væk, sammen med skulderpuderne og den blå mascara, men så er det nu, du skal finde det frem igen! Crepejernet er nemlig tilbage og bliver flittigt brugt både på modellerne til catwalks men også i hjemmene hos de modebevidste danske piger.

3 forskellige modeller

Har du ikke noget crepejern liggende og vil du gerne være med på moden? Så kan du overveje, om det ikke er nu, du skal investere i en god model– for hvem ved, måske vil dit crepejern også være brugbart igen om 20-25 år?
For at hjælpe dig i din jagt efter et godt crepejern vil vi i denne artikel foretage en crepejern test, som giver dig en beskrivelse af tre forskellige modeller på markedet. Til slut giver vi endvidere et par tips og tricks i forhold til, hvordan du bruger dit crepejern – uanset om det er nyt eller gammelt.

HH Simonsen Crimping Iron vs6

HH Simonsen Crimping Iron vs6Med et crepejern af navnet HH Simonsen Crimping Iron vs6 får du for det første et crepejern med tourmalinbehandlede keramiske varmeplader, hvilket virker skånsomt for håret.

gå til forhandler

Den høje temperatur, som håret udsættes for ved crepning og krølning, glatning og lignende, kan nemlig skade håret, så det bliver enormt tørt. Men den tourmalinbehandlede keramiske belægning begrænser heldigvis denne risiko og hjælper derudover til at give håret ekstra volumen.

Varmer hurtigt op

HH Simonsen Crimping Iron giver således håret masser af fylde og kan hurtigt varmes op. Faktisk tager det kun 25 sekunder om at nå maksimaltemperaturen på 200 grader, hvilket gør det dejligt nemt at anvende i en travl hverdag.

Jean Louis David Crimper

Jean Louis David CrimperDen anden model i denne crepejern test er modellen ”Jean Louis David Crimper”. Med navnet Jean Louis David, som er en anerkendt fransk frisørkæde med egne produkter, er der allerede her bygget forventninger op til et godt crepejern.

gå til forhandler

Designet skiller sig ud

I designet skiller modellen sig også ud fra de fleste, da dette crepejern er sølvgråt med få orange detaljer og knapper. Dette henvender sig måske særligt til dem, der godt kan lide, at det hele er lidt særskilt og ikke bare sort med sort på.

Plader af nano-titanuim

Jean Louis David Criper lover, ligesom den første model i testen, at være skånsom mod håret. Årsagen ligger denne gang i nano-titaniumbelagte karamiske plader, som efter sigende hører under den nye teknologi. Derudover er der på denne model mulighed for at indstille temperaturen på 5 forskellige trin, hvor 200 grader er det maksimale.

Babyliss Pro Crepejern 60mm

Babyliss Pro Crepejern 60mmDen sidste model, som beskrives her i vores crepejern test, er Babyliss Pro Titanium-Tourmaline Hight Tech Crimper 60mm Crepejern – eller ”blot” Babyliss Pro Crepejern 60mm.

Også her kan du føle dig sikker på at blive godt udstyret og klar til at crepe dit hår med et godt resultat.

gå til forhandler

Skånsom med god holdbarhed

Som med crepejernet fra Jean Louis David er varmepladerne både keramiske og tourmalinbelagte, hvilket altså skåner håret men også medvirker til at skabe en fin fordeling af varme og giver en god holdbarhed.

Høj brugervenlighed

crepehår 2Modellen her fra Babyliss er endvidere indrettet således, at endestykkerne ikke varmes op, hvilket gør det rart at arbejde med og risikoen for at brænde fingrene er minimal. Brugbarheden øges samtidig ved, at ledningen kan dreje, sådan at man ikke knækker armene eller skal stå i en akavet stilling for at få creppet håret hele vejen rundt om hovedet.

Og vinderen er….

Og hvilket crepejern skal du så vælge? Efter at have gennemgået tre modeller, som er forskellige men alligevel alle gode, er det op til dig at prioritere hvilke funktioner, der er vigtigst for dig.

Mest glæde i hverdagen

Vi har dog valgt at kåre den første model, HH Simonsen Crimping Iron vs6, som den bedste model i denne crepejern test. Dette skyldes, at du med modellen fra HH Simonsen får et rigtig godt stykke værktøj, som beskytter dit hår så godt som muligt, og samtidig er enormt hurtigt til at varme op. Sidstnævnte gør, at det er utrolig dejligt at bruge til hverdag, og derfor vil du få meget glæde af dette nye crepejern.

Detaljer er vigtige

Med crepejernet fra Babyliss får du også et stabilt stykke værktøj og du vil her også kunne få glæde af de små detaljer som den drejevenlige ledning og at temperaturen kan indstilles på forskellige niveauer. Alt sammen noget, som gør det nemt og rart at bruge – også til hverdag.

Ikke som de andre

Er du til noget lidt anderledes, er det til gengæld modellen fra Jean Louis David, du skal vælge. Dette skyldes primært designet, men derudover får du også her et godt crepejern, som anvender den nyeste teknologi for at beskytte dit hår. Jean Louis David Crimper får hermed også titlen som bedst til prisen i denne test.

Sådan bruger du dit crepejern

crepehår 3Hvad du end vælger – om det er ét af de nye crepejern i denne test, dit gamle eller et helt tredje – er det altid en god idé at huske at give dit hår et varmebeskyttende produkt, inden du begynder at bruge dit crepejern. På den måde tager du alle forbehold for, at dit hår ikke bliver tørt på grund af brugen af crepejern. Derudover er det vigtigt at dit hår er tørt, når du skal til at arbejde med dit crepejern. Du kan ikke crepe vådt hår og halvtørt hår vil ikke give det samme flotte resultat.

Fuld crepe eller som en detalje

Det er selvfølgelig altid helt op til dig, hvor meget du ønsker at crepe. Du kan for eksempel nøjes med at crepe det inderste hår og derved opnå et fyldigt hår med masser af volumen og en antydning af lidt struktur. Eller du kan give den fuld gas og crepe det hele. Andre gange kan det være fint bare at crepe en enkelt tot for at give modspil og skabe kontrast til det naturlige hår.

Find inspiration

På nettet er der masser af inspiration at hente og her kan du også finde mange fotos af modeller og kendte mennesker, som har crepet håret på forskellig vis. Derfor er der nu kun tilbage at ønske rigtig god fornøjelse med at finde det rigtige crepejern og held og lykke med brugen.

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top