Nem og smuk frisure på to minutter

Vågner du lidt for ofte op til en såkaldt ”dårlig hårdag”? Du er langt fra den eneste. Rigtig mange kvinder bøvler dagligt med at få styr på håret. Det kan koste rigtig mange frustrationer og adskillige minutter – ja ligefrem timer – foran spejlet på ugebasis. Spildtid, som man formodentlig sagtens kunne bruge mere fornuftigt på de mange andre gøremål, man har i en travl hverdag.

Bruger du også alt for lang tid om morgenen på badeværelset for at sætte håret, så frisuren sidder perfekt? Eller døjer du bare generelt med en hårpragt, der lidt for ofte lever sit eget liv? I så fald er du landet det helt rette sted. I denne artikel giver vi dig lidt god inspiration til, hvordan du bliver herre over dit hår – og ikke omvendt. Læs med og få et par skarpe tips til den nemme og smukke frisure, der kun tager to minutter af din dyrebare tid.

Sæt håret op – og på plads én gang for alle

Vi starter ud med et relativt lavpraktisk og dog meget effektiv råd til at få ”kontrol” over dit hår og din frisure. Rigtig mange kvinder er beriget med en tyk og fyldig hårpragt, hvilket som udgangspunkt er smukt og prisværdigt. Men det kan samtidig være en praktisk udfordring i hverdagen at få styr på det tykke og store hår.

Derfor kan du med fordel ty til den gode, gammeldags løsning: at sætte håret op. Og her snakker vi altså ikke prinsessehåropsætning til den store guldmedalje, men derimod langt mere simpelt og lige til. Køb dig nogle tykke eller tynde hårelastikker eller hårbånd efter behov, der har god elasticitet, så du kan samle dit hår i alt lige fra en hestehale eller knold til fletninger eller rottehaler. På den måde kan du hurtigt skabe en flot frisure og sætte det vilde hår på plads – én gang for alle. Selv i modvind på cyklen.

Tænk i praktisk hårpynt med æstetisk ynde – til hverdag og fest

Kan du heller ikke lige overskue at lave den store styling af håret hver morgen? Det forstår vi sådan set godt. Heldigvis findes der en lang række hjælpe- og virkemidler, som langt hen ad vejen kan gøre arbejdet for dig – med et flot slutresultat.

Ved at tænke i lidt kreativt, praktisk og æstetisk valg af hårpynt vil du nemlig kunne komme meget langt på få minutter og med en meget lille indsats. Prøv eksempelvis at eksperimentere lidt med elegante og tekstilbetrukne hårbøjler i flotte farver – én til hver dag. Eller dekorative spænder med motiver og mønstre til effektiv håropsætning. Eller hvad med et fint hårspænde med perler, der kan fjerne pandehåret fra dine øjne?

Find netop dét stykke hårpynt, der matcher din smag og dine (hår)behov og spar mange minutter foran spejlet om morgenen. En nem og smart måde at fjerne fokus fra morgenhåret eller en eventuel dårlig hårdag.

Gør dit for- eller hårarbejde – det betaler sig på sigt

Det sidste hurtige råd, vi vil give dig, handler kort sagt om at gøre dit for- eller rettere hårarbejde grundigt, inden frisuren skal sættes. Al erfaring siger, at et sundt og velplejet hår er lettere at håndtere og kræver mindre vedligeholdelse. Derfor gør du dig selv en tjeneste ved at passe og pleje dit hår og din hovedbund med lækre hårprodukter såsom hårkurer, balsam, olier eller lignende. Dette vil give dig en glansfuld og smuk hårpragt, der måske endda slet ikke behøver at blive sat op. Dét er da nemt.

God fornøjelse med (tominutters-)frisuren!

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top