Når man skal flytte til nyt

… eller skal vedligeholde det gamle hjem, er der mange forskellige ting, man skal huske at sørge for. Hvis man står og skal til at sælge sit hjem, fordi man skal flytte, så kan det være afgørende for salget, om du har gjort noget for at få din bolig til at fremstå så flot og indbydende som muligt.

Ligeledes er det også vigtigt, at du tænker på, hvor indbydende og hjemlig din bolig skal være, hvis du står over for en stor renovering. Du skal sørge for at holde fast i din personlige stil, for det vigtigste ved din bolig er, at du føler dig hjemme og godt tilpas.

Når du snart skal flytte

Hvis du skal sælge din bolig for at flytte til noget nyt, er der to ting, du kan stille op med din gamle bolig. Du kan vælge at lade den stå, som den er og måske få en nogenlunde fornuftig pris, eller du kan vælge at bruge lidt energi og lidt kærlighed på at friske den op. Hvis du frisker din gamle bolig op, er der nemlig større sandsynlighed for, at eventuelle købere bliver interesserede i boligen og er mere tilbøjelige til at give dig den pris, du drømmer om. Det er ikke altid nødvendigt at give huset en stor omgang. Men helt generelt handler det om en grundig og effektiv rengøring og en klat maling på væggene.

Det er vigtigt, at man kommer ind i alle hjørner og kroge, og derfor kan det være en god idé at få nogle dygtige professionelle til at tage over. Det kan også give dig lidt ekstra plads til at få ordnet nogle andre ting, som du måske ellers ikke havde haft tid til. Du skal sørge for at sætte dig i køberens sted. Hvad ville du betale for en faldefærdig bolig med nullermænd og gulnede vægge? Nok ikke særlig meget. Du skal også prøve at veje udgifterne for renoveringen op imod det, du eventuelt vil kunne få ekstra for boligen.

Når gammelt skal forvandles til nyt

Når du så er flyttet fra dit gamle hjem, kan det jo godt være, at den nye bolig også trænger til en kærlig hånd. Nogle gange kan man opleve at flytte ind i et hus med tilhørende have, hvor haven har stået og groet til de sidste mange år. Så kan det godt være nødvendigt at hyre en professionel gartner eller havemand eller måske invitere venner og familie på en hyggelig arbejdsweekend. Det kan kræve meget energi og en masse forskelligt udstyr at rydde en have.

Hvis man ikke lige har fået regnet alle disse udgifter med i sit flyttebudget, er det heldigvis nemt at låne penge på nettet. Det kan gøres uden om din bank, og det er faktisk muligt at have pengene på kontoen samme dag, som man låner dem. På den måde undgår du, at hele projektet bliver sat på pause på grund af økonomiske problemer. Derudover er planlægning din bedste ven. Så gør det til en hyggelig aktivitet med venner og familie, og lad nogle professionelle tage over, når I ikke gider mere.

 

 

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top