Få lange, fyldige vipper med eyelash extensions

Har du altid drømt om at få lange, fyldige øjenvipper? Og kan din mascara ikke klare opgaven? Så findes der heldigvis forskellige muligheder for at forstærke effekten af dine vipper. Du kan bruge et vippeserum til at gøre vipperne længere eller pleje dem med balsam.

Den mest effektive løsning er dog eyelash extensions, som er en vippeforlængende behandling. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt eyelash extensions er den rigtige løsning for dig, kan du læse med her. Vi fortæller dig, hvordan du kan få lavet nye smukke vipper, samt alt hvad du ellers har brug for at vide om eyelash extensions.

Hvad er eyelash extensions?

Eyelash extensions er en behandling, hvor du får limet falske øjenvipper på dine egne vipper. Behandlingen tager omkring to timer. Når limen tørrer, bliver den blød, og vipperne vil føles naturlige og smidige. Man vil ofte lime et vippehår på hver af dine egne vipper, hvilket kaldes single lashes. Du kan dog også vælge behandlingen volume lashes, hvor man limer to til ni tynde hår på hver vippe. Dette skaber et mere markant udtryk.

Alt afhængig af hvilket look du efterstræber, findes der forskellige længder og tykkelser på vipperne. Sammen med behandleren kan du vælge, hvilke slags vipper der passer bedst til dig. Vipperne findes også i forskellige farver og materialer. Du kan både få sorte og brune vipper, men du kan også få farvede vipper.

Hvis du gerne vil fremhæve din øjenfarve, kan du vælge at kombinere de traditionelle sorte vipper med farvede vipper. Du kan eksempelvis blande blåsorte eyelash extensions med sorte vipper. Hvis du er mere modig, kan du også skrue op for dramatikken og vælge extensions med glimmer.

Søger du derimod et mere afdæmpet og mildt look, kan du vælge mørkebrune vipper frem for sorte.

Eyelash extensions findes også i forskellige materialer, og du kan vælge mellem syntetiske vipper og vipper i ægte minkpels. Sidstnævnte er dyrere, men vil også føles blødere.

Hvordan plejer man sine eyelash extensions?

Single lashes kan typisk holde i 6-8 uger, men de skal opfyldes hver tredje til fjerde uge. Det skyldes, at de kunstige vipper falder af med dine egne vipper. Du taber faktisk 5-9 vippehår hver dag, og hvis du ikke får fyldt vipperne op, vil det efterhånden være tydeligt at se, at du mangler vipper. Hvis du får faste opfyldninger hver tredje til fjerde uge, kan du have vipperne på hele tiden.

Hvis dine eyelash extensions skal blive ved med at se pæne ud, skal du passe godt på dem. I det første døgn efter behandlingen bør du undgå at udsætte dine vipper for vand og damp. Det anbefales, at du børster vipperne rene hver dag med en ren mascarabørste.

Desuden bør du vaske dem med en makeupbørste og lash cleanser et par gange om ugen. Du må gerne bruge mascara, men for de fleste vil det ikke være nødvendigt, da dine extensions i forvejen ser lange og fyldige ud.

Hvis du gerne vil bruge mascara, skal du hverken bruge en vandfast mascara eller en mascara med olie i. Det skyldes, at en vandfast mascara skal fjernes med makeupfjerner, hvilket påvirker limens bindingsevne. Det samme gør makeup med olie i.

Fordele og ulemper ved eyelash extensions

Der er både fordele og ulemper ved eyelash extensions. Fordelen er, at du får lange smukke vipper, som holder i ugevis helt uden brugen af mascara. For mange vil fordelene ved de smukke øjne overskygge ulemperne, som er, at behandlingen kan slide på dine egne vipper.

Desuden skal du være mere forsigtig omkring dine øjne i forhold til brugen af makeup.

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top