Skift til grøn energi, få jordvarme og spar penge

Jordvarme er en af de billigste og mest grønne energikilder, der findes i dag. Det er det miljørigtige og billige alternativ til både el-varme og oliefyr.

Der er forskellige forhold, der skal være i orden, inden det er muligt at få indlagt jordvarme på din grund og i dit hus, men opfylder din matrikel det, så er det en oplagt mulighed for dig at få omlagt til jordvarme.

Du kan spare mange penge ved at have jordvarme

Når først anlægget er betalt ud, så er det en næsten gratis varmekilde. Det koster selvfølgelig en del at anskaffe anlægget og få det gravet ned i haven. Det kræver jo en del arbejde ar få gravet de henved 100 – 300 meter jordslange ned i en vis dybde i haven.

Se den nærmere information og udregning på denne side, hvor alt om jordvarme bliver forklaret, bl.a hvad jordvarme koster, pris eksempler på jordvarme og meget andet.

I de fleste tilfælde vil anlægget være betalt af i løbet af en tiårs periode, og derefter har du stort set gratis varme i alle dine gulve i huset og i dine vandhaner. Det er en både rar og motiverende tanke.

Den grønne varmekilde

Jordvarme er en meget populær bæredygtig energikilde. Det gør absolut ingen skade på jorden, at der bliver gravet disse mange meter jordslanger ned i den. Udnyttelsen af jordens naturlige lune temperatur gør heller ingen skade på omgivelserne.

Forbruget af strøm til at føre det opvarmede vand til og fra huset er ret beskedent, så alt i alt er det en meget miljøvenlig måde at få varme og varmt vand på.

Hvem kan få lagt jordvarme ind?

Der er mange huse og grunde, der egner sig til at få indlagt jordvarme.

De mest velegnede huse er dem, der ligger uden for de større byer. Her er der god plads til at grave jordslangerne ned, og her er typisk ikke nogen mulighed for at få indlagt fjernvarme. I det tilfælde er det ideelt at få indlagt jordvarme.

Huset bør være rigtig godt isoleret med det rette isoleringsmateriale, og anlægget skal helst sluttes til gulvvarme.

Kan du sætte flueben ved de nævnte forhold, så vil du nok være en egnet kandidat til at få indlagt jordvarme.

Bed om tre forskellige tilbud

Du kan sagtens få tre forskelige uforpligtende tilbud på installation af jordvarme på din matrikel. Firmaerne rykker ud og beser dit hus og din grund, og kommer med en individuel vurdering og derefter et konkret tilbud på hele pakken.

Med disse tre tilbud i hånden kan du i ro og mag sammenligne firmaernes tilbud og se, hvilket et af dem, der passer bedst til dit hus.

Hvis huset og grunden vurderes til at være velegnet til at få installeret jordvarme, vil du snart få besøg af det firma, du har valgt, og de begynder at endevende din have, så jordslangerne kan lægges ned i den rette dybde.

Det lyder måske overvældende, men de får snart vendt haven på den rette led igen. Og snart kan du nyde varmen i gulvet og i de varme haner.

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top