Find din drømmebolig i Torremolinos på Costa del sol

Har du forelsket dig i en bolig, som du er stødt på, mens du var på rejse i Torremolinos? Det sker jo af og til, at man møder et hus eller ser en lejlighed, hvor man bare tænker: Gid, jeg boede her.

Måske ser du sådan en bolig, mens du er på rejse. Måske er boligen til salg, måske er den det overhovedet ikke. Men drømmen om netop det hus eller netop den lejlighed kan sagtens leve videre i din bevidsthed. Du må bare se den igen – måske kan der blive tale om, at ejeren gerne vil sælge den.

Kontakt ejeren

Hvis ejendommen bliver ved med at spøge i din bevidsthed, så er der nogen ved den, som du er nødt til at gå efter. Du må afsted til Torremolinos igen og se at komme i kontakt med den, der ejer boligen. Hvis ejeren ikke på nogen måde er åben for et salg, så er der nok ikke så meget at gøre lige nu. Men hvis der er blot den mindste åbning, så er der noget at arbejde på.

Hvis du er ihærdig nok, og hvis prisen er i orden, så kan det jo ikke udelukkes, at der sker en handel på et tidspunkt. Forestil dig, hvor lykkeligt det kan blive, hvis boligen en skønne dag bliver din.

Hvis købet bliver en realitet

Hvis det ender med, at du rent faktisk får lov til at købe lejligheden eller huset, så er din lykke gjort, og du må i gang med en større planlægning. Der er mange ting, der skal falde på plads. Først og fremmest er der spørgsmålet om, hvorvidt du skal bruge ejendommen som en feriebolig, eller det skal ende med at bliver din permanente bolig med tiden.

Hvordan vil du bruge ejendommen?

Der er jo flere modeller for, hvordan du kan bruge sådan en dejlig spansk bolig. Det kan være som en form for sommerhus, eller der kan være en permanent bolig. Så kan det være, at du gerne vil leje den ud i perioder, eller det kan være, at du under ingen omstændigheder har tænkt dig at bruge den til udlejning.

Der kan være en økonomisk fordel ved at have noget udlejning i perioder, men hvis du gerne vil have ejendommen for dig selv, så er det nok ikke en mulighed. Så skal du bare nyde den fuldt ud – om det så kun er i dine ferier, hele vinteren eller året rundt.

Regner du med at flytte til Torremolinos for alvor, så er der selvfølgelig nogle forskellige formalia, der skal være i orden, og det kan godt risikere at tage noget tid. Men når først alt er faldet på plads, så får du en bolig, der ligger i et af Europas mest behagelige klimaer.

Uanset hvordan du vælger at bruge din spanske lejlighed eller hus i Torremolinos, så er der lagt i kakkelovnen til, at du bliver meget glad for, at du var så ihærdig i dit forsøg på at få lov til at købe boligen.

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top