Sådan forbereder du din hud til vinteren

Uanset hvilken tid det er på året, er det vigtigt at din hud er gennemfugtet. Når kalenderen fortæller dig, at det er ved at være vinter, så gælder det om at give din hud ekstra pleje, da kulde og vind virker udtørrende.

Med de rette produkter, som passer til din hud, kan du gå vinteren i møde med fugtmættet hud og komme ud på den anden side af de kolde måneder og fortsat have smuk og frisk hud. Læs med her og få tips til, hvordan du plejer din krop og dit ansigt.

Gør din krop klar til vinter

Det er uden tvivl en skøn følelse at stå under en varm bruser, når det er bidende koldt udenfor. Dog kan de ikke benægtes, at lange og varme bade udtørrer din hud. Fugten forsvinder fra huden, bliver medvirker til, at den bliver trist og tør.

Tør hud kan desuden medvirke, at huden skaller af. Når du tager et bad, kan du skrue en anelse ned for temperaturen og tiden. Dup huden tør i stedet for at gnide håndklædet mod huden. Det virker mere skånsomt.

Vil du være ekstra kærlig ved din hud og gøre den mere modtagelig overfor fugtgivende produkter, er det en god idé at eksfoliere kroppen et par gange i løbet af ugen. Investerer du i en badehandske, kan du nemt eksfoliere, mens du er i bad.

Eksfoliering fjerner alle de døde hudceller, hvilket gør at cremer hurtigere og nemmere kan trænge ind i huden. Når bad og eksfoliering er overstået, er det tid til at smøre dig ind. Det giver samtidig en smukkere glød.

Måske har du en favorit-bodylotion om sommeren, men om vinteren er det en god idé at skifte til en federe variant – eksempelvis en bodycreme eller -butter, som giver mere fugt og har en federe konsistens.

Beskyt huden i ansigtet

Ligesom du skal forberede huden på kroppen til de kolde dage, skal du også passe på huden i dit ansigt.

Her gælder det om at vælge mildere renseprodukter, så du undgår en ’stram’ fornemmelse i ansigtet. Dit ansigt skal du også huske at tilføre ekstra fugt ved at bruge en federe ansigtscreme sammenlignet med den, du bruger om sommeren. Men husk stadig, at dine ansigtscremer skal passe til din hudtype.

En ting, som dine sommer- og vintercremer bør have tilfælles, er solfaktor. Om vinteren vil solfilteret i din creme fungere som en barriere, der bevarer fugten i din hud. Og selvom det kan være koldt om vinteren, kan en frostklar solskinsdag udsætte din hud for UV-stråling.

Ole Henriksens produkter er skånsomme for huden, og du kan let finde en variant, der passer til din hudtype. Produkterne fra Ole Henriksen giver din hud alt det, den har behov for, så du kan bevare en frisk og sund hud året rundt.

Fordelen ved at vælge Ole Henriksen-produkter er, at du kan få én samlet serie, der klarer det hele. Det gælder således både skånsomme renseprodukter, dag- og natcreme og et fugtgivende serum.

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top