Sådan giver du nyt liv til dit hår uden at tage til frisøren

Vores hår er ofte en vigtig del af vores udstråling. Ud over dit ansigt er det ofte noget af det første andre mennesker lægger mærke til ved dig. Hvis du prøver at undgå at rende til frisøren hele tiden, kan dit hår hurtigt miste gløden.

Vi kender sikkert alle følelses, når man lige kommer ud ad døren fra frisøren. Ens hår skinner jo nærmest af ny energi. Der kan dog være andre måder at give dit nyt liv på, hvis du gerne vil spare turen til frisøren.

Du finder her nogle tips til, hvordan du kan give dit hår nyt liv.

Pas ekstra godt på dit hår når årstiden ændrer sig

Skiftende årstider kan have en stor betydning for dit hårs udseende. Når årstiderne skifter, kan det forstyrre hårets naturlige fugtbalance, og det er ofte ikke en positiv ting. Dit hår skal ofte vænne sig til de nye vejrforhold, der kan gøre dit hår tørt og kedeligt at se på.

Det er derfor en god idé at pleje dit hår ekstra meget, når årstiderne skifter. Her kan en god hårkur gøre underværker. En hårkur er med til at tilføre fugt til dit hår. Ved at sætte ind med ekstra fugt hjælper du dit hår tilbage til en normal fugtbalance.

På den måde slipper du for at skulle gå rundt med tørt hår, der mildest talt ser træt og opgivende ud. Har du meget tørt hår, kan en regelmæssig hårkur virkelig give dit hår nyt liv.

En ny styling af dit hår kan gøre underværker

Føler du, at der skal mere til for at give dit hår nyt liv, kan det være, du skal tænke i andre baner. En ny styling af dit hår kan være en måde at give dit hår nyt liv på. Der findes selvfølgelig mange forskellige måder, du kan gribe det an på. Ofte er det blot at prøve sig lidt frem med nye måder at style sit hår på. Du kan bl.a. finde en masse inspiration på nettet.

Eksempler på nye måder at style dit hår på kan være at prøve at flade det, hvis du har krøller eller et fald i håret. Det kan give dig en hel ny udstråling, der ikke kræver forfærdelig meget. Vær opmærksom på at benytte et glattejern, der ikke skader dit hår, når du flader det. Det kan der nemlig være risiko for ved nogle brands. Et mærke, der er kendt for gode kvalitetsglattejern, er GHD. Du kan se udvalget her.

En anden måde at style dit hår på kan være med nye opsætninger. Lidt kreativitet i opsætningen eller noget helt enkelt, der bare fungerer til dig, kan gøre store underværker for dit hårs udseende. Gå efter styling du ikke normalt har benyttet, og det vil med sikkerhed give dit hår helt nyt liv.

Du behøver ikke at vaske dit hår hver dag

Vasker du dit hår minimum en gang om dagen, kan det på sigt få dit hår til at se tørt og kedeligt ud. Det bliver nemlig tørt, hvis du vasker det for meget. Det skyldes, at hovedbunden fugter håret, men hvis du hele tiden vasker håret, vil du vaske fugten væk, som dit hår egentlig har brug for.

Et lille trick for at give dit hår mere liv kan være at skrue lidt ned for hårvasken. Et par gange om ugen kan være rigeligt. Det kan dog variere fra person til person. Hvis dit hår ikke er decideret beskidt eller snavset, kan du sagtens udskyde hårvasken. Det kan give mere fugt til dit hår, der gør det mere glansfuldt og livligt at se på.

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top