Sådan får du silkeglatte ben med en epilator

Det er hårdt arbejde at holde benene silkeglatte og fri for hår                 

En epilator er designet til at fjerne uønsket hårvækst, mens du samtidig fjerner de døde hudceller skånsomt fra huden ved en mekanisk eksfoliering. Huden får et frisk pust og et smukt glat udseende, samtidig med at blodomløbet stimuleres.

Mange Epilatorer har LED-lys, er batteridrevne og bruger genopladelige batterier med en driftstid på 30 til 40 minutter på 1 times opladning. LED lyset gør det let se alle de små hår, dermed får brugeren alle hår med, enkelte modeller har en masse tilbehør med sæt på optil 5 dele, sættet gør den enkelte epilator velegnet til en lang række opgaver.

Tilbehøret omfatter blandt andet; Barberhoved, trimmer hætte, hætte til følsomme områder, rensebørste, glattehætte m.m.

De fleste modeller er vandtætte og vaskbar.

Epilatorer kan fås i forskellige prislejer, så det er muligt for enhver, der måtte ønske det, at erhverve sig en epilator.

I den dyre ende af epilatorene findes modeller med samme fantastiske egenskaber som de budget venlige konkurrenters, den lille forskel skal findes i epilator hovedet, der adskiller sig på de lidt billigere modeller.

Modellerne med det bredere hoved giver brugeren en hurtigere og mere effektiv epilering. Hastigheds funktionerne i de forskellige epilatorer giver mulighed for at veksle mellem hurtig og effektiv epilering eller ekstra effektiv epilering.

Fjerner hår helt ned til 0,5 mm

Epilatoren fanger hår helt ned til 0,5 mm. Og nogle modeller har mulighed for at foretage epilering af ansigtet og dermed fjerne død hud fra uønskede områder, for den optimale tilpasning er hovedet på nogle Epilatore, udviklet til at dreje i en 60 graders vinkel afhængig af producenten.

Efter en epilering kan huden holde sig blød og lækker i op til 4 uger uanset dine naturlige pigmenter i hud og hår.

Det skyldes at du fjerner håret fra roden hvilket betyder, at håret er længere tid om at vokse tilbage end ved fjernelse med overflademetoder som barbering og cremer. De hår der vokser ud efter eksfolering med epilator, er blødere og finere end før.

Epilering i badet er den nye hårfjerning til moderne kvinder overalt, den er helt ideel til følsom hud, da pincetten på et epilator hoved ikke trækker i huden direkte, når der fjernes hår, opleves en minimal virkning på huden.

Epilering er en god mulighed til kolde eller tørre årstider, hvor daglig hårfjerning kan irritere og udtørre din hud.

Epilator er derfor uden tvivl den bedste og hurtigeste hjælp til en effektiv hårfjerning. Behandlingen som kan klares hjemme, er ikke helt smertefrit, den følelse der opstår når hårene løftes op og skæres af, kan sammenlignes lidt med, at du tager en ny tilspidset blyant og prikker den gentagne gange hårdt ned i huden.

Med en epilator opnår du en mere effektiv hårfjerning, end hvis du benytter dig af en ladyshaver eller skraber og   i modsætning til traditionel hårfjernelse med creme kan man anvende epilator på den tynde hud i f.eks. ansigtet og områder med sensibel hud, huden der er epileret kan efterfølgende blive rød, let hævet og irriteret.

 

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top