Derfor skal du vælge en barbermaskine

Barbermaskinen er uden tvivl, det hurtigste og mest foretrukne redskab til barbering, hvor der opnås tæt barbering på få minutter, og med en komfortabel og simpel håndtering minimere det ubehag, som barber skraberen er forbundet med, samtidig med at der ikke skal købes nye barberblade med jævne mellemrum

Hvordan man som mand holder styr på sin skægvækst er individuelt, der er lige så mange argumenter for og imod barbermaskinen, som der er mænd og forskellige løsninger.

Mange mænd plages af irriteret hud og skægpest efter traditionel barbering med skraber, det kan være både smertefuldt og give røde plamager der ikke ser specielt godt ud. Det skyldes at en vådbarbering med skraber og skum ikke kun fjerner skæghårene, men også snupper en smule af det øverste hudlag, herved er huden åben for den bakterie flora der er i omgivelserne.

Barbermaskinen skære ikke hårene på samme måde som en skraber, dermed efterlades huden uden rifter og irritation, huden vil i langt højere grad være intakt efter en barbering med barbermaskine frem for med skraber.

Babrbermaskinen lukkede butikker

Barbermaskinen har gjort det muligt og sikkert, for enhver person, at ordne barberingen derhjemme, uden hjælp. Da den elektriske barbermaskine kom ud på markedet gjorde det for alvor, at barber salonerne rundt omkring begyndte at lukke ned.

Barbermaskinen gør det nemt for enhver, at klare barberingen hurtigt, billigt og med et flot resultat, og derfor var der ikke længere brug for hverken kniv eller barber.

En af de vigtigste fordele ved barbermaskinen er, at det er muligt at klare barberingen nemt, hurtigt og effektivt uden risiko for ulykker.

Du kan have den med på farten og barbere dig når som helst, da man ikke har brug for rindende vand, barberskum osv. Dette er forskellen ved vådbarbering og en barbering med en barbermaskine. Så alt i alt gør barbermaskinen det bare nemmere, hurtigere og mere praktisk at barberer sig.

Både til mænd og kvinder

Barbermaskinen er ikke længere kun mandens eje, nutidens kvinder holder også af at være velsoigneret og i det ligger intimbarbering, barbering af ben og hårene under armene. Men kvindens hud er mindre hårdfør end mandens og der kan meget hurtig opstå virkelig ubehagelig og pinlig kløe og svien fra de barberede områder.

De fleste billige barbermaskiner rykker hårene ud fremfor at klippe eller skære dem over, det er smertefuldt og helt unødvendigt, problemet løses ved at anskaffe en barbermaskine af rigtig god kvalitet gerne med titanium belægning på rullerne.

Hvis du er i tvivl om hvilken model du skal vælge, så er der masser af hjælp at hente online, en hurtig søgning på barbermaskine test giver dig flere muligheder.

Hvis du får røde knopper når du barbere dig, om det er i ansigtet, armhulerne eller i de mere intime områder på kroppen, så er der ting du kan gøre for at modvirke det bl.a. cremer.

De røde knopper skyldes en bakterie infektion, er det vigtigt at du altid sørger for at rense dine barberblade eller at du skifter dem ofte. Modsat vådbarbering, hvor du med jævne mellemrum skal investere i køb af barberblade, -skum mm., slipper du med barbermaskinen for de lidt irriterende løbende udgifter.

Du investerer i barbermaskinen og så kører det bare nemt, hurtigt og næsten gratis derfra.

 

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top