Bye Bra bh tape giver mere push up til din barm

Bryst tape er blevet populær i Vild med Dans – Flere og flere af deltagerne bruger Bye bra tape fra Misslux

Det er sikkert ikke alle, der er klar over, at der findes bryst-tape.  Bryst-tape er imidlertid en genial opfindelse, som er uhyre nem og praktisk at anvende.

Bye Bra bryst-tape løfter barmen hurtigere, end det tager at iføre sig en brystholder, og med tapen er der ingen stropper, der anes under tøjet, og skal man have en stropløs kjole på eller en kjole uden ryg, er BH-tapen bare perfekt – den kaldes også BH-tape, fordi den jo holder barmen oppe ligesom en brystholder.

Mange kendte kvinder bruger Bye bra brysttape – det er for eksempel den ideelle løsning for deltagerne i Vild med dans, hvor kvinderne bærer flotte kjoler, der kan være både uden stropper og uden ryg. Det er vigtigt for dem, når de er i rampelyset, at de ikke skal bekymre sig for, om brystholderen bliver synlig under de mange bevægelser, de foretager sig under dansen.

Bryst-tapen er formet som en hestesko, hvilket bevirker, at man selv kan regulere, hvor meget man vil løfterne brysterne, og hvis brysterne ikke sidder helt lige højt, er det naturligvis en nem måde at få dette udlignet på.

Kvalitet

Vores Bye bra BH-tape er af vandtæt og gennemsigtigt materiale af god kvalitet, og netop kvaliteten er vigtig, da man sagtens kan købe bryst-tape af et billigere materiale, men derved også risikerer at få hudirritationer, eller at tapen river i huden. Køber du vores Bye bra tape får du også et rigtig flot push-up resultat, og den giver en bedre støtte.

Man skal dog være opmærksom på, at man ikke bør anvende bryst-tape på hud, der på nogen måde er beskadiget, f.eks. solskoldet, og det er vigtigt, at huden er ren og tør og uden lotion eller pudder.

Bye bra BH-tapen har en rigtig god klæbeeffekt, så man skal ikke være bange for, at tapen ikke bliver siddende, hvor den skal, hele aftenen.

Når tapen skal fjernes igen, gøres det nemt ved at påføre lunkent vand.

Størrelser

Pakkerne med denne praktiske tape til at løfte barmen indeholder 4 sæt tape og 4 sæt nipplecovers, og størrelsen passer til kvinder, der bruger A, B eller C skål. De er i en one size størrelse, som man let kan klippe til afhængig af størrelse eller behov.

Vi fører desuden tape, der svarer til D og F skål, samt en størrelse større, der svarer til F-H skål.

Se også vores Magic Fashion Tape, som har mange anvendelsesmuligheder!

Nipplecovers

Vore nipplecovers kan også købes særskilt. De bruges til at skjule brystvorten under tøjet, når man ikke har brystholder på; og de fremstilles i en behagelig silicone-kvalitet, som man næsten ikke mærker, man har på, og i en dejlig bomuldsudgave, som nogle kvinder foretrækker.

Hos MissLux har vi et fint udvalg af nipplecovers i forskellige faconer og som allerede nævnt forskellige materialer. Desuden har vi dem både i sort og hudfarvet.

De små covers kan vaskes igen og igen i lunkent vand tilsat mild sæbe og dermed holde i lang tid.

BH indlæg

Mænd i kvindetøj

Man forestiller sig måske, at BH indlæg kun er for kvinder, men det er en misforståelse, for der er faktisk mange mænd, der bruger BH indlæg, fordi de ind imellem klæder sig i kvindetøj. Hvor mange det drejer sig om på landsbasis, er der ingen, der ved, men mange af dem er medlemmer af en transvestitforening.

For disse mænd er det altafgørende med et kvalitets-indlæg til BH’en for at opnå et troværdigt feminint udseende.

Vore BH indlæg sælges parvis. De er fremstillet af 100 % silicone og er derfor bløde og behagelige at have på, desuden er de forsynet med brystvorte for at se naturlige ud under BH’en.

De store BH proteser føres i flere størrelser – vi har 2 x 250 gram, 2 x 300 gram, som noget nyt 2 x 400 gram, og som de eneste i Danmark forhandler vi også 2 x 500 gram. Priserne for disse BH indlæg spænder fra 499,95 til 849,95 kr., og det er selvsagt for to stk. Med til pakkerne med de to største størrelser følger to lommer af stof, som man kan benytte, hvis man synes bedre om stof mod huden frem for silicone-indlæggene.

Man kan bruge BH indlæggene gang på gang, de kan holde i flere år – skal blot vaskes i lunkent vand tilsat en smule mild sæbe, så beholder de den bløde, bøjelige og behagelige kvalitet.

Er brysterne ikke lige store

Ikke alle kvinder er så heldige at have pæne bryster – nogle har små bryster, og andre har store, og hos ikke så få kvinder er brysterne af forskellig størrelse. Der skal ikke så meget til, før det giver et asymmetrisk udseende, og tøjet kan være svært at få til at sidde ordentligt.

Dette er vore silicone BH indlæg en glimrende løsning på. Man kan nøjes med at bruge BH indlæg i den ene side, hvis det er, fordi det er det ene bryst, der er større end det andet.

Er det imidlertid for at få større og fyldigere bryster, skal der naturligvis bruges to BH indlæg. Som bekendt er der kvinder, der vælger at blive opereret og få siliconebryster, men ved en operation er der altid en risiko, og heller ikke alle bryder sig om at få indopereret et “fremmedlegeme” i kroppen.

Er brystet fjernet

Desværre er brystkræft en almindelig og udbredt sygdom i Danmark. Tusindvis af kvinder har fået fjernet det ene eller begge bryster, enten fordi de har fået konstateret brystkræft, eller fordi de er i risikogruppen for at få det.

Hos MissLux kan man finde det ideelle BH indlæg/den ideelle brystprotese til at afhjælpe den manglende barm. Som nævnt ovenfor har vi brystproteser i størrelser helt op til 500 gram pr. stk.

Diverse mindre BH indlæg

Vi har endvidere et stort udvalg af mindre BH indlæg – de små og ovale anbringes i siden af brystholderen for at give en større kavalergang, og de større bruges til at give mere fylde.

Anbringes indlægget under brystet, giver det en flot push up-effekt.

Da der som allerede nævnt findes diverse former og størrelser, er der også forskel på vægten af indlæggene, disse mindre BH indlæg vejer fra 35 gram til 130 gram pr. stk.

MissLux’s originale BH indlæg er til enhver tid et fornuftigt valg.

Er man i tvivl om, hvilket indlæg der passer til én selv, er vi kun glade for at vejlede om den rigtige slags – vi står til rådighed på telefonnummer 51804366 eller på support. Ligeledes er man velkommen til at sende en email til mail@misslux.dk, så hjælper vi gerne med gode råd.

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top