Dette skal du kigge efter når du køber hårtrimmer

Kvinder ønsker at deres mænd og børn ser velplejet og veltrimmet ud, skægget eller podens frisure må gerne tage sig pænt ud, og det skal være billigt at holde looket, her er en hårtrimmer det perfekte redskab

Hårtrimmeren erstatter hurtigt frisør besøgene og med en fornuftig hårtrimmer og en tålmodig hånd bliver resultatet på kort tid helt perfekt. Hvis familien skal have trimmet håret ofte, kan det være en fornuftig investering, at vælge lednings tilslutning frem for batteri.

Fordelen ved at tilslutte trimmeren til lysnettet er helt basalt at du ikke løber tør for strøm og trimmeren er altid klar til brug. Bladene i trimmerhovedet er sammen med trimmerens motor afgørende for kvaliteten af klipningen, især hvis der skal trimmes i kraftigt eller langt hår, det kan være en fordel at købe en hårtrimmer med forskellige kamme, så der er valgmuligheder i stil og cut til hele familien.

2 typer blade

Hårtrimmere fås med to typer blade, titaniums belagte og rustfri stål, de titaniums belagte blade er selvslibende, og trimmeren er meget rengørings venlig, trimmere med denne type blade befinder sig sjældent i prisklassen til budget pris, til gengæld får du meget mere maskine og levetid for pengene, ved at vælge en titanium trimmer, frem for en med rustfri stål blade.

Sørg altid for at vedligeholde hårtrimmeren er ren inden brug. Dette gøres som regel ved at skylle bladene eller bruge en pensel til at fjerne hårrester. Nogle hårtrimmere har skæreblade, der regelmæssigt skal pensles med olie, sørg for at læse brugsanvisningen, så din hårtrimmer får den pleje den skal bruge.

Undersøg hårtrimmeren

Inden du køber en hårtrimmer er det vigtigt at tjekke efter bestemte ting ved trimmeren, som har betydning for dig som forbruger, af produktet du køber. Du skal kigge efter længdeindstillingerne på trimmeren. Man skal helst købe en trimmer med flere forskellige afstandskamme og justeringsmuligheder.

Du skal også huske at kigge på motorens styrke og kvaliteten af selve hårtrimmeren samt bladene på maskinen. Når du skal klippe dig selv med en hårtrimmer er det vigtigt, at du har det rigtige værktøj.

Hvis du trimmer dig selv med en håndholdt trimmer, er det godt hvis hårtrimmeren kommer med forskellige længdeindstillinger og et håndholdt spejl. Grunden til at det er vigtigt, er at din hårtrimmer kan indstilles til den ønskede længde, du ønsker, at dit hår skal have efter trimningen. Det håndholdte spejl er, fordi det er et alternativ til, at have en anden person se dit resultat og fortælle dig hvor det skal rettes op. Med det håndholdte spejl kan man selv se, hvor man har været med håndtrimmeren har klippet, og der ved se hvad der eventuelt har behov for en ekstra tur med trimmeren.

Ønsker du at eksperimentere med forskellige frisurer, er en hårtrimmer med forskellige afstandskamme og længdeindstillinger en god deal. Ønsker du at holde frisuren med håret på toppen længere end siderne, er en god ide at sætte det lange op, mens man klipper nakken og siderne. Sørg altid for at håret er nyvasket og redt igennem inden start.

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top