Sådan får du det optimale ud af din skægtrimmer

En ordentlig skægtrimmer er et must for enhver mand der stiller krav til sig selv og sit udseende

Skægget er blevet en essentiel del af alle mænds udseende, så hvorfor gå ned på udstyret når der skal trimmes, men husk at det er vidt forskelligt, hvilken trimmer der fungere bedst for den enkelte.

Udseendet er vigtigt, det er det første der møder dine medmennesker, så derfor skal du passe godt på det også som mand.

Skægtrimmeren gør det let

En skægtrimmer er let at anvende og en fordel dig der har følsom hud, ved en almindelig barbering kommer bladene tæt på den sensible og tynde hud i ansigtet og huden bliver rød og irriteret et stykke tid efter barberingen, det kan også forekomme ved brug af en skægtrimmer, men generne fortager sig lynhurtigt og risikoen for skægpest minimeres, dermed ikke sagt at skægpest lignende symptomer på huden helt kan undgås, men skulle de indtræffe, kan der med fordel anvendes pre-shave eller aftershave til at beskytte huden.

Mænd er forskellige og der er stor forskel på hvordan de ønsker deres skæg trimmet, det kan være de ønsker at signalere noget bestemt med deres skæg, eller ansigtsformen fremhæves med et helt specielt look.

Derfor er det jo fantastisk at der findes trimmer med afstands stykker til ethvert formål, skægtrimmerens formål er at forkorte skægstubbene uden de barberes helt i bund, det eneste der skal tages med i overvejelserne er hvilke krav der skal opfyldes, for at betingelserne for dit look opfyldes.

Vælg den rigtige skægtrimmer

Trimmere der har  wet/dry funktion kan til og med anvendes i badet ,wet/dry funktionen er som oftest indbygget i 3 i 1 trimmeren.

Fuldskæg kan være en sag for sig at trimme, så her er det vigtigt for, at opnå et tilfredsstillende resultat, at trimmeren ligger godt i hånden, så der er god kontrol over trimmeren og trimmeren klipper præcist.

Mellemlangt skæg kan fint klares med en skægtrimmer, der på en og samme vending er hurtigt og effektivt med et afstands stykke der kan indstilles fra 0,5 mm til 25 mm., alt efter hvor langt skægget skal være.

Stubbeskægget er en svært at få trimmet så det sidder lige i øjet, det kan klares med samme afstandsstykke som til mellemlangt skæg, det kræver dog lidt øvelse inden det bliver rigtig flot, til gengæld er det et sejt og ungdommeligt look.

Du kan trimme dit skæg på mange måder

Foil shaving er et begreb fra 90érne der henvendte sig til mænd som ikke ønskede at have skæg, i dag vil det være den perfekte løsning til konfirmanden eller den nyslåede student, som ikke har den store skægvækst men alligevel gerne vil trimme og fremhæve de fine hår omkring mundvigen og overlæben.

Vaccum shaving er i bund og grund bare en trimmer med støvsuger, effekten af trimningen er den samme som ved alle øvrige trimmer, forskellen ligger i at vaccum skægtrimmeren er udstyret med en støvsuger funktion, der fungere ved at påsætte et medfølgende støvsugerhoved, på trimmerens almindelige hoved og straks er du fri, for hår der ligger spredt ud på spejlhylden og i håndvasken.

 

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top