John Masters Organics – sund og naturlig hudpleje!

Kender du John Masters og kender du hans Organics hårplejeserie?

Hvis ikke, er du gået glip af noget! John Masters er en meget kendt frisør, måske ikke så meget i Danmark, men især i USA er han blandt de absolut mest kendte frisører. Oprindeligt startede John Masters Organics ved at John Masters selv, begyndte at eksperimentere med naturlige ingredienser, da han så hvor stor en mængde hårplejeprodukter der blev lavet, der var fyldt med skadelige tilsætningsstoffer. Det satte han sig for, at gøre oprør i mod og det er sidenhen gået over al forventning!

Hele John Masters filosofi er at skabe luksus skønhedsplejeprodukter, der behandler jorden og vores kroppe med respekt. Derfor benytter John Masters også udelukkende økologiske ingredienser, i hans plejeserier.

John Masters shampooDu vil derfor også hurtigt finde ud af at John Masters produkter, har en meget naturlig duft, det er ikke unormalt at der bruges lavendel, citrus og andre æteriske olier i hans produktioner og hvad andre ikke formår at få til at dufte godt, gør John Masters – alle produkterne i hans hårplejeserie, har sin helt egen duft, der er både frisk og dejlig.

Man kunne foranlediges til at tro, da man måske har prøvet andre naturlige produkter, at duften ikke ville være særligt charmerende, men dette er stikomvendt med John Masters produkter, de dufter intet mindre end fantastisk og når du benytter dem, er det som om, du får et ekstra sundhedsløft – det lyder måske sært, men prøv nogle af hans produkter og du vil vide hvad vi mener.

Hvor finder man Organics-serien?
John Masters Organics serie kan købes både online så vel som offline, produkter forhandles blandt andet i de store varehuse og hos frisører. Oprindeligt var John Masters produkter udelukkende møntet på frisørsaloner, men da efterspørgslen blev for stor, blev produkterne også tilbudt hos de store varehuse, i Danmark vil det være butikker som Magasin og Illum. Skal du købe det online, findes der et bredt udvalg af John Masters Organics på BellaBellacci.dk, som du finder her. – hvis du kun er interesseret i deres shampoo, kan du finde det her.

Prøv også deres arganolie
John Masters ArganoilDu er måske bekendt med arganolien, som har fantastiske egenskaber til dit hår, John Masters var rent faktisk, den første til at benytte den plejende og nærende arganolie til hårplejeprodukter – og han var samtidig den første til at udgive en hel ren arganolie.

Du bør derfor gør dig selv den tjeneste, at prøve at købe en sådan også – olien er intet mindre end fantastisk til hårpleje, især hvis du lider af tørt eller beskadiget hår. Olien har komplekse oliesyrer, som regenererer og reparerer det ødelagte hår.

 

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top