Bliv klar til festen – hår og parfume

Hvem drømmer ikke af og til om at leve en livsstil fyldt med glamour og glæde? Desværre er det realiteten for langt de færreste af os – men stort set alle fortjener ind imellem at føle, at deres liv er noget særligt og helt unikt.

Festen er en fantastisk anledning til at gøre noget ekstra ud af sig selv og forkæle sit ydre med en kærlig behandling (og sit indre med lækre drinks i flotte farver).

Brug tid på dig selv

Vi kender det godt: Man hopper hurtigt i tøjet, lægger den sædvanlige make-up og tilføjer blot lidt læbestift i dagens anledning. Det er jo alligevel blot ”den sædvanlige vennegruppe”, man skal mødes med. Men det er lidt en skam, for hvis man ikke gør noget ekstra ud af sig selv til festen – hvornår skulle man så gøre det?

Og i virkeligheden kræver det ikke nødvendigvis en særlig stor indsats at forvandle sit hverdagslook til et fabelagtigt festlook. Glat dit hår eller lav smukke krøller. Og så er der masser af opsætninger, der ikke kræver de store frisørevner. En lille snoning, der løber langs hver side af hovedet og samles i en fin spænde bagpå, kan være nok, hvis du til daglig ellers blot har løst hår eller en hestehale.

En fletning kan gøre det

Fletninger er også en let, men fin løsning, og du kan selv vælge, om du vil flette hele håret, eller om det blot skal være en lille detalje. Du kan naturligvis også begive dig ud i mere avancerede løsninger. Online kan du med sikkerhed finde step-for-step guides til de smukkeste frisurer, som du selv kan øve dig på foran spejlet.

Du vil hurtigt finde ud af, at man ikke behøver at være professionel frisør for at lave en smuk festfrisure. I virkeligheden kræver det bare, at du tager dig lidt tid og øver dig. En simpel detalje kan også være rigeligt til, at du vækker opsigt til festen, når bare det er anderledes end det, du plejer at have.

Det, at man gør noget ekstra ud af sig selv, vil helt automatisk også få dig til at føle, at du er noget særligt lige netop den aften. Den følelse vil sandsynligvis blive afspejlet i hele din udstråling og måden, du bevæger dig på – og hvis der er én ting, der får hoveder til at vende sig, så er det synet af en kvinde, der har det godt med sig selv.

Mangler du produkter til at gøre dit hår sundt og lækkert – eller redskaber til selve stylingen, så kan du finde en rabatkode til gode kvalitetsprodukter gennem dette link.

Duften, der forfører

Du har sikkert oplevet det før: Man går på gaden bag en fyr, der dufter sindssygt godt. Eller man sidder i bussen på rækken bag en, der har så god en parfume på, at man bliver helt ærgerlig, når vedkommende stiger af. Eller også har du oplevet at gå rundt udenfor, og pludselig er der en duft, der bringer dig tilbage til et særligt sted fra din barndom.

Dufte kan være virkelig forførende, og vi er gode til at koble særlige dufte til bestemte begivenheder, steder eller personer.

Du kan gøre et særligt indtryk til festen med den perfekte parfume – en, der repræsenterer dig, og som tiltrækker opmærksomhed på den positive måde. En god duft kan hive flere komplimenter hjem end selv de flotteste sko – så glem ikke det et pift eller to, inden du går ud af døren.

Mangler du en lækker parfume, kan du få adgang til en rabatkode her og vælge mellem masser af lækre og kendte mærker.

 

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top