En frisør du kan regne med

Bor du i nærheden af ​​København og er en af ​​de mange, der har frisørskræk? Måske har du været ude for en dårlig klipning eller behandling hos frisøren tidligere? Eller måske er du simpelthen på udkig efter en ny frisør, der virkelig ved hvad de laver?

Så har vi svaret til dig her. Hair & Lashes by Tanja tilbyder professionelle behandlinger til dem, der ønsker en forandring og eller bare en frisør, du kan stole på. Her kan du få hjælp med gode stylingstip, det perfekte klip og friske farver.

En af de vigtigste ting når du går til en frisør er, at personen forstår dig og dine ønsker. Den mest dygtige frisør kan faktisk give det et klip, som du absolut ikke kan lide. Det handler derfor om at finde en frisør, der lytter til hvad du siger. Derfor giver Hair & Lashes frisører personlig rådgivning til alle kunder, så du kan være sikker på, at din frisør forstår dig og dine ønsker.

Derudover er de glade for at dele deres oplevelser omkring mode og give dig nyttige tips og råd om, hvad der vil se stilfuldt ud for dig og dit ansigt. På den måde får du mulighed for at overveje, om du vil fortsætte med samme klip og farve, som du plejer, eller om du bare skal prøve noget helt nyt.

Her er behandlinger for hele familien i alle aldre, både damer, herrer og børn, så hvorfor ikke tage dine børn til frisøren først? Ud over klip og farve, tilbyder salonen også øjenvippe og hårforlængelser med forskellige teknikker.

Tanja tænker organisk og har valgt en række miljøvenlige favoritprodukter, og hun er glad for at dele tips og oplevelser med dig. På den måde får du ikke bare en ny frisør som ved hvad det drejer sig om, du støtter også samtidig op om miljøet, ved ikke at belaste det unødvendigt.

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top