2 bud på gode produkter til din hud

I dag findes der et væld af forskellige produkter inden for hudpleje, og du finder dem i alle størrelser og varianter. Herhjemme kender vi f.eks. produkterne fra Ole Henriksen, men der findes en masse gode hudplejeprodukter på markedet.

Nogle er uden parfume, mens andre har fået tilsat naturlige aromaer og dufte. Nogle er drøje i brug og egner sig til meget tør hud, hvor andre er gode til at friske dit ansigt op uden at fedte huden. Og så er der nogle, der indeholder serum, der med tiden mindsker dine rynker, og andre renser huden i dybden samt bibeholder hudens fugt.

Det kan være svært at finde rundt i, så derfor giver vi dig to bud på gode hudplejeprodukter, og her finder du selvfølgelig også lidt om hudplejeprodukter fra Ole Henriksen.

Danmarks egen Ole Henriksen

Vi kommer ikke udenom den danske hudplejeguru Ole Henriksen, som i mange år har sørget for, at mennesker over hele verden kan holde huden sund og smuk hver dag. I dag finder du Ole Henriksens hudplejeprodukter over hele landet samt på flere forskellige hjemmesider.

Hans hudplejeprodukter bygger på en passion for skønhed og et ønske om at få folk til at stråle indefra og ud. Ole Henriksens hudplejeprodukter spænder bredt og kan anvendes af alle, men han fokuserer også på nogle helt specifikke hudproblematikker i serien.

Transform-serien har fokus på at give huden et løft samt at opstramme og fjerne dybe rynker. Øjencremen i serien reducerer også hævelser i øjenregionen og er nem at påføre, og det er især sådanne cremer, der har haft stor succes på markedet.

Generelt set er hans produkter af høj kvalitet og bruges af mange kendte personer i Hollywood, hvor Ole Henriksen også selv holder til. Prismæssigt ligger Ole Henriksens hudplejeprodukter på et spiseligt niveau, og det samme gør Clinique, Nuxe og Elisabeth Arden.

Clinique har produceret hudpleje siden 1968

Clinique er efterhånden en gammel kending, og siden brandet blev grundlagt i New York i 1968 har de lavet hudplejeprodukter, der er udviklet af læger. Der er derfor tale om produkter af utrolig høj kvalitet. Det særlige ved Clinique er deres tretrinssystem.

Det består af sæben Liquid Facial Soap samt to cremer: Clarifying Lotion og Dramatically Different Moisturizing Lotion. Dette tretrinssystem blev en stor succes og er en stor del af brandets ideologi. Clinique producerer hudplejeprodukter efter forskellige behov, og derfor er deres serier bygget på baggrund af et bestemt behov.

Deres Anti-Blemish Solutions er til dem, der har problemer med uren hud, og serien Repairwear mindsker linjer og rynker i ansigtet. Samtidig er alle deres produkter allergivenlige og helt uden parfume.

Vælg hudplejeprodukter efter dit behov

Både behov, men også pris kan være afgørende for dit valg, når du skal ud og erhverve dig en ny dagcreme eller renselotion. Det kan du også trygt gøre, men sørg altid for at vide, hvad du har brug for, og find ud af, om din hud er sensitiv eller meget hårdfør.

For netop parfume kan være noget, du bør tænke over, når du køber din nye creme, så du ikke risikerer, at du udvikler allergi. Ole Henriksens hudplejeprodukter er altid et godt og sikkert valg.

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top