Mangler du opbevaringsplads til dine skønhedsprodukter

Mangler du opbevaringsplads til dine shampooer, cremer, balsamer og andet i den dur, så kan du med fordel læse med her.

De fleste af os piger kender det jo udmærket godt, vi køber og køber skønhedsprodukter, og så er det ligemeget om vi egentlig allerede har en masse forskelligt derhjemme, som der kunne bruges først.

Men hvor gør vi så af det, når det kniber med pladsen i skabet, vi plejer at bruge. At smide det ud, er jo ikke et alternativ for os. Jeg spurgte min kæreste om det, og han synes jo nok at han var sjov da han sagde “skraldespanden”. Det kunne jeg adeles ikke se det sjove i, overhovedet. Men hans næste forslag var dog lidt bedre, og så blev han tilgivet. Han sagde “Hvorfor ikke kontakte den lokale tømrermester og spørge om han kan bygge custom en løsning til os?”.

Det var den bedste ide han nogensinde var kommet, hvert fald i følge mig. Jeg vendte den lige et par gange inde i hovedet, og tænkte også straks på prisen, men endte dog alligevel med at Google tømrer i vejen og fandt straks en jeg kontaktede.

Jeg har arrangerede at han sender en mand herhjem der vil tage et kig og komme med en pris på det. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme videre med det projekt, fordi det er virkelig irriterende, at jeg ikke kan købe nye produkter uden først at skille mig af med nogle af de gamle. Det er jo ikke sådan jeg havde forestillet mig, at mit voksen liv skulle være. Og når man samtidig går med små drømme om at åbne sin egen salon, så er det her et problem, man ikke kan leve med. Jeg kan hvert fald ikke.

Jeg kommer med en opdatering, når vi er kommet videre med projektet.

 

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top