Motion og BMI

Kan du lide at motionere og holde din krop sund og frisk, men er du ikke sikker på, hvad der er en normal vægt for dig? Måske vil du passe ind i det flotte sommertøj du købte sidste år? Eller føler du dig ikke komfortabel med at gå på stranden i dine shorts? Så skal du læse dette

De fleste mennesker, der træner meget, gør netop dette for at holde sig i form. Men hvor meget skal du udøve? Det anbefales at du træner 3-4 gange om ugen, og det er vigtigt at holde kroppen kørende i løbet af dagen.

Husk, at alt hvad du gør, når du bevæger dig, hjælper med dig med at skabe den berømte sommerkrop. For ikke at nævne, hvor meget lettere alt, hvad du gør, bliver, hvis du er på “normal” vægt i forhold til din krop.

At spise regelmæssigt er også vigtigt, hvis du vil tabe dig. Spiser du hver 3-4 timer vil det hjælpe din krop til at holde forbrændingen kørende.

Det kan være nemt at se sig selv i spejlet eller gå på vægten og tro at du er for tynd eller for tyk, men hvad er der egentlig normalvægt for dig, og hvordan regner du det ud? En BMI beregner kan hjælpe dig med at finde ud af det meste.

BMI, der står for Body Mass Index, hjælper dig med at bestemme, om du er undervægtig, normalvægtig eller overvægtig i forhold til hvor høj du er. Dette kan være meget motiverende for at se om du f.eks skal tabe dig.

Det er vigtigt at huske på, at du faktisk skal have fedt på kroppen, og at det varierer fra mænd til kvinder. Mænd skal faktisk have en krop, hvor 10-18% består af fedt, mens kvinder skal være omkring 18-25% fedt. Derfor bør du ikke sammenligne kvindernes vægt med hvor meget en mand vejer.

 

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top