En god gave til konfirmanden

Endelig sker det årligt tilbagevendende mirakel: Kulden slipper taget i os, naturen vågner, foråret har ramt os, og vi kender alle den følelse af at vågne op igen efter vinterens tornerosesøvn.

Vi må ud! Ud at mærke foråret med al dens boblende energi. Ud at bevæge os, fri for tyngden af vintertøj og tristhed. Det bliver pludselig legende let og livsbekræftende at køre på cykel, at løbe en tur og i det hele taget bare være til.

Ungerne myldrer ud og genopfinder gode, gamle næsten glemte lege. Selv teenageren kan lokkes ud af sin hule.

Den ultimative konfirmationsgave

Mange teenagere kan heldigvis stadig lide at lege. Selv om legen har ændret form, så er det jo en sund og befriende ting at tage sig til. Legen skal selvfølgelig ikke have karakter af leg i traditionel forstand, men den kan heldigvis se ud på mange måder.

Kan den kommende konfirmand i familien stadig lokkes til noget fysisk aktivitet, så kunne du med fordel forære vedkommende et segboard. Det bliver et hit. Det kombinerer nemlig legeelementet med noget balance, noget nødvendig træning og en sej måde at transportere sig på.

Find et sejt segboard her og gør en konfirmand glad.

Ikke kun for teenagere

Det er ikke kun børn og helt unge, der kan have det sjovt med et segboard. Mange voksne synes også det er sjovt at udfordre sig selv. Med et segboard transporterer du dig på en helt ny måde. Lige som du i sin tid skulle lære at køre på cykel, kræver det noget træning at lære at have kontrol over et segboard.

Du har kun boardet at stå på – intet at holde fast i. Det kræver god balance og kropskontrol at stå på det og at styre det. Du styrer det udelukkende ved hjælp af fødderne, som styres ved at læne kroppen i den ønskede retning.

Derfor appellerer et segboard også til voksne, der gerne vil udfordres, holde sig i god form, lege og transportere sig på en virkelig smart måde.

Et segboard er nemt at have med sig, og når først du mestrer at køre på det, så kan det bruges som et transportmiddel.

Årstidsbestemt aktivitet

Det er klart, at et segboard bedst egner sig til at blive brugt, når vejret er mildt og forholdsvist tørt. Til gengæld er glæden over endelig at møde foråret på sit segboard så meget større.

Forestil dig, at du selv eller din teenager suser gennem byen på et segboard på en høj flot sommerdag. Enten alene eller sammen med gutterne. Så bliver det ikke meget bedre.

Glæd en konfirmand eller et fødselsdagsbarn, og giv ham eller hende det bedste stykke legetøj til de næste mange gode somre. Eller giv dig selv en dejlig mulighed for stadig at opleve legens glæde. Et segboard er sjov, glæde, leg, sej transport og vind i håret.

 

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top