Sådan bliver du og din partner klar til festen

Du kender det sikkert alt for godt. Man stresser rundt, minutter inden festen starter. For kvinderne skal makeuppen lægges rigtigt, og ingen af kjolerne i garderoben passer til festen. For nogle mænd skal håret sættes rigtigt, og man har selvfølgelig glemt, hvordan man binder sit slips.

Mænd, som ikke er modebevidste, ved måske ikke engang, hvilket tøj de skal vælge. Derfor ender de med at tage en kedelig T-shirt og nogle slidte jeans på. Hvilket ofte bliver mødt med sure blikke fra kæresten eller konen. Hvis du gerne vil vide, hvordan i undgår den evige kamp op til festen, så har vi lavet en kort guide, der gennemgår dette.

Planlæg dagen før

Hvis I ofte kommer for sent til fester, fordi I bruger for lang tid på at gøre jer klar, så kan I planlægge jer ud af dette problem. Problemet opstår, fordi man skal til en fest om aftenen, men har været ude hele dagen.

Hvis du skal til fest om fredagen, så kender du stensikkert følelsen af at komme sent hjem fra arbejdet, hvorefter du skal direkte i gang med at gøre dig klar til festen. Fremfor at skulle vælge passende tøj på dagen så kan dig og din partner aftale, at I finder tøjet dagen eller aftenen før festen. Derved sparer I tid og bliver mindre stresset op til festen.

Bliv enige om hinandens tøj

Når man møder op til en fest som par, så ankommer man som en enhed. Derfor kan dårlig tøjstil hos den ene partner ”smitte af” på den anden. Derfor er det vigtigt, at I begge to er komfortable med hinandens tøj. Her er det vigtigt, at I begge to tager hensyn til hinandens ønsker og finder kompromiser.

Hvis den ene partner kommer i upassende eller slidt tøj, så kan det hurtigt blive pinligt for den anden partner. Afprøv derfor noget tøj aftenen før, og kom med forslag til hinanden. Så er I sikre på, at I begge to er komfortable med hinandens tøj.

Undersøg jeres garderober i god tid

Det kan være frustrerende, hvis man ikke kan finde noget tøj, der passer til lejligheden. Måske er det en meget formel begivenhed, men din partners hvide skjorte er plettet. Hvis I skal til udklædningsfest, er der intet værre end at stå i sidste øjeblik uden at kunne finde udklædningstøj.

Derfor kan dig og din partner lige så godt undersøge jeres klædeskab i god tid. Ved at gøre dette slipper I for at stå i sidste øjeblik uden tøj, der passer til lejligheden.

Køb nyt tøj

Hvis I kan se, at I mangler tøj til festen, så er det vigtigt, at I får købt noget nyt tøj hurtigst muligt. Hvis I allerede har undersøgt jeres garderober i god tid før festen, så skulle det ikke være noget problem at købe nyt tøj.

I kan gøre det til en kærestetur, hvor I begge kommer med tøjforslag til hinanden. Hvis manden i forholdet trænger til nyt tøj, som er smart uden at være for dyrt, så kan I prøve at købe tøj fra det nye danske mærke Wood Bird.

 

Hairplanet.dk er for dig som elsker og forguder dit hår. Missionen er at finde de bedste produkter og tips til dig som bruger af siden. Det betyder selvfølgelig også vi meget gerne hører fra netop dig, hvis du har noget spændende at sige eller bare gerne vil have hjælp til hvilket glattejern der er det rigtige?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top